DERROTA EXCESSIVA PER TANCAR L’ANY (3-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » DERROTA EXCESSIVA PER TANCAR L’ANY (3-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Els verds cauen a Castalia enfront del CD Castellón.

La UE Cornellà ha caigut en l’últim partit de l’any donant la cara i mereixent més. Després de marxar-se al descans perdent per la mínima, la reacció de l’equip ha estat evident però un penal en contra ha posat molt costa amunt el partit.

El partit ha començat igualat però ràpidament el Castellón ha protagonitzat ocasions de perill sobre l’àrea del Cornellà. La primera en el minut 8 i amb Ramón com a protagonista, evitant el gol amb una gran estirada després d’una rematada a la sortida d’un córner. Poc després, doble oportunitat per a César Díaz amb un tret que primer ha aturat Ramón i tot seguit ha escopit el travesser.

Després d’uns minuts d’insistència local, els verds s’han obert i també han creat perill sobre l’àrea defensada per Álvaro Campos. Per banda esquerra, amb les arribades d’Eloy Gila i Javi Jiménez, els nostres han posat en alguna que altra dificultat al quadre local.

Però la igualtat s’ha trencat en el 37′. Un llançament de falta de Víctor a la vora de l’àrea ha significat el primer gol del partit. L’estirada de Ramón no ha servit i el Castellón ha fet l’1 a 0.

En la represa, el Cornellà ha sortit disposat ha igualar però s’ha trobat amb un sòlid rival en defensa. A poc a poc els de Fernández Romo han anat arribant amb claredat a terreny del Castellón. Nana, en el 62′, ha tingut una claríssima amb una rematada a la sortida d’un córner que ha sortit fora i Pablo, uns minuts després, una altra clara arran d’un centre de Javi Jiménez.

I dels millors minuts del Cornellà, en els quals ha merescut l’empat, al segon gol del Castellón. El col·legiat ha assenyalat penal en una acció rigorosa i Muguruza ha fet el 2 a 0. Sense temps que perdre, els nostres han continuat intentant-ho però Serra, en el tram final, ha fet el tercer.

Finalment, la lluita i insistència del Cornellà ha donat el seu fruit en forma de gol mitjançant Carlos Esteve. El castellonenc ha rematat una pilota des de l’interior de l’àrea petita per tancar amb el definitiu 3 a 1.

El pròxim partit, després de l’aturada nadalenca, serà davant el València CF Mestalla, el diumenge 5 de gener a les 12h al Nou Municipal de Cornellà.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Castalia

Resultat: CD Castellón 3-1 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Víctor, 37′) / 2-0 (Muguruza, 70′ p.) / 3-0 (Serra, 84′) / 3-1 (Esteve, 87′)

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero. Ha amonestat al local Gálvez i als visitants Leo Ramírez, Eloy Gila i Baro.

CD CASTELLÓN: Campos, Alcaina (Cubillas, 66′), Satrústegui, Carles, César Díaz, Muñoz (Serra, 77′), Gálvez, Víctor, Calavera, Jorge Fernández, Muguruza i Castells (Carles, 85′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Baro, Javi Jiménez, Eloy Gila, Leo, Guzmán, Cristian Pérez, Mario (Abde, 58′), Nana, Pablo Fernández (Esteve, 76′) i Lobato (Montoro, 82′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Felicitar el Castellón per la victòria. Ells han entrat millor al partit però hem aconseguit igualar-ho i quan no estava passant res ha arribat l’1-0. En la segona meitat hem sortit bé fins al penal. No hem perdut la cara al partit en cap moment però ens ha faltat acabar de defensar millor. Ara toca descansar i carregues piles.”