DERROTA A L’ALFREDO DI STÉFANO (5-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » DERROTA A L’ALFREDO DI STÉFANO (5-0)

La UE Cornellà no aconsegueix sumar davant el Real Madrid Castilla.

Els homes de Gonzalo Riutort han caigut de manera contundent davant un efectiu RM Castilla i continuen en zona de descens mancant 4 jornades per a la conclusió de la temporada.

Matinal per a oblidar la que ha tingut la UEC a Madrid. Superat el tram inicial de joc, en el qual els nostres no han estat encertats, els blancs han situat el 3 a 0 en el marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

En el segon temps, el Cornellà no ha aconseguit ficar-se en el partit i el filial del Real Madrid CF ha continuat mostrant-se superior a nivell ofensiu, deixant el partit sentenciat amb el quart, des del punt de penal, i el cinquè, faltant 20 minuts.

Fins al final, l’equip ha intentat maquillar el resultat però no ha tingut encert en les escasses accions de perill generades.

Dissabte que ve -7 de maig- a les 19h, la UE Cornellà rebrà l’Atlético Sanluqueño CF al Nou Municipal, en el partit corresponent a la 35a jornada de Primera RFEF Footters.

Estadi: Alfredo Di Stéfano

Resultat: Real Madrid Castilla 5-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Dotor, 2′)  / 2-0 (Peter, 8′) / 3-0 (Arribas, 18′) / 4-0 (Latasa, 52′) / 5-0 (Latasa, 68′ p.)

Àrbitre: Alberto Gómez Lameiro. Ha amonestat el local Mario Martín, i el visitant Jairo.

RM CASTILLA: Fuidias, Santos, Dotor, Latasa (David, 81′), Arribas, Peter (Nico Paz, 81′), Rafa Marín (Morante, 69′), Retuerta, Theo (Tobias, 69′), Marvel i Mario Martín (Jaume Jardí, 73′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Valín (Gorriti, 76′), Rulo, Mancuso, Chiki (Baldrich, 63′), Víctor (Jairo, 45′), Zalaya, Gil (Dorca, 59′), Nana (Andreu, 45′), Borja i Carlos.

GONZALO RIUTORT“Ens ha condicionat molt l’inici, de seguida se’ns ha posat el resultat molt advers. Ara toca recuperar-se i pensar en el partit del pròxim dissabte a casa contra l’At. Sanluqueño.”