DERROTA A EL COLLAO (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » DERROTA A EL COLLAO (2-0)

La UE Cornellà cau davant el CD Alcoyano.

Tarda freda i plujosa a la província d’Alacant en la qual els homes de Raúl Casañ no han pogut sumar en la seva visita a l’Estadi El Collao.

Després d’uns primers minuts igualats i sense pràctiament accions de perill, l’Alcoyano ha estirat línies i ha protagonitzat les ocasions més clares però els verds han estat forts, no obstant això, arran d’un malentès en defensa, els locals s’han posat per davant en el marcador.

Amb la victòria per la mínima per als de casa, s’ha arribat al descans a El Collao.

Ja en la segona meitat, els verds han tingut l’oportunitat d’igualar després d’un tret de Chiki des de l’interior de l’àrea que ha sortit fregant el pal. A partir d’aquí, els nostres han fet un pas cap endavant i han tingut el domini i la insistència sobre l’àrea rival, fins que en una acció al contraatac, quan els verds més mereixien l’empat, Dani Vega ha superat Lucas Anacker per situar el segon i definitiu 2-0.

Amb aquest resultat, la Unió Esportiva Cornellà es manté amb 16 punts en la taula classificatòria.

La setmana vinent, doble partit; dimecres 1 de desembre, Primera Eliminatòria de la Copa del Rey, a domicili, davant el Talavera de la Reina (20:15h). I diumenge 5 de desembre, 15a jornada de competició al Nou Municipal davant el Gimnàstic Tarragona (19h).

Estadi: El Collao

Resultat: CD Alcoyano 2-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (p.p, 32’) / 2-0 (Dani Vega, 83′)

Àrbitre: José Luis Guzmán Mansilla. Ha amonestat els locals Mourad i Lillo, i el visitant Mancuso.

CD ALCOYANO: José Juan, Primi, Carlos Blanco, Fran Miranda, Juanan, Jona (Dani Vega, 69′), Andy (Imanol, 69′), Mourad, Antón (Ángel López, 85′), Lillo i Carbonell.

UE CORNELLÀ: Lucas, Rulo, Mancuso, Eloy, Dorca (Pla, 73′), Chiki, Sascha, Zalaya, Borja, Albizua (Andrada, 84′) i Pipo (Gonpi, 77′).

RAÚL CASAÑ“Sabíem de la dificultat del partit. Ells han estret més en la primera part, una llàstima el gol encaixat. En la segona meitat hem estat millor i ho hem intentat.”