CRUEL DERROTA EN L’ÚLTIM MINUT (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » CRUEL DERROTA EN L’ÚLTIM MINUT (1-2)

La UE Cornellà perd per la mínima davant el Villarreal B.

Cruel derrota de la UE Cornellà en l’últim minut de partit. Després d’igualar el gol inicial del filial groc, els visitants han aconseguit els 3 punts amb una gran acció.

Bona primera meitat dels nostres, que han estat a l’alçada del rival i han tingut opcions de marcar. Passats uns instants de tanteig entre tots dos, Nana, després d’una recuperació de pilota en la frontal, ha provat amb un tret que ha detingut el porter. Uns minuts després, els visitants han rematat de cap fora un centre per banda.

En el 28′, la més clara per als grocs; potent tret de falta de Carlos i pilota a la fusta. Nana, posteriorment, l’ha tornat a tenir amb un tir que Diego ha allunyat. I faltant 5 minuts per al descans, els visitants s’han avançat gràcies a la rematada d’Eduardo David des de l’interior de l’àrea. Minuts abans de finalitzar el primer acte, una altra vegada Nana ha estat a prop de l’empat però la pilota ha rebotat en un defensa local i ha marxat a la cantonada.

En el segon temps, Javi Jiménez ha evitat el segon gol del conjunt de Miguel Álvarez amb el cos. Però el Cornellà no s’ha rendit i ha mantingut el ritme alt fins que ha aconseguit empatar. En el minut 73, Eloy Gila ha aprofitat un refús dins de l’àrea per posar les taules en el marcador.

A partir d’aquí, partit obert i amb opcions per a tots dos que s’ha decantat per al costat visitant. En el límit del temps reglamentari, Sergio ha fet l’1 a 2 després d’un col·locat xut llunyà.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà a l’At. Levante en la novena jornada de lliga (dissabte, 18h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-2 Villarreal CF B

Gols: 0-1 (Eduardo David, 41′) / 1-1 (Eloy Gila, 73′)  / 1-2 (Sergio, 89′)

Àrbitre: Alexander González González. Ha amonestat als locals Baro i Mario Robles i als visitants Sofian, Carlos i Ramón.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats, Javi Jiménez, Fall (Fer Pina, 57′), Eloy, Esteve (Guzmán, 70′), Mario Robles, Isaac Nana, Pablo Fernández (Becerra, 80′) i Abde.

VILLARREAL CF B: Diego Licinio, Carlos, Ramón, Iván (Francisco Javier, 60′), Eduardo David (Daniel, 70′), Gregorio, Sofian, Alejandro (Simón, 83′), Sergio, Miguel Angel i Diego.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “La valoració del partit d’avui no pot ser positiva després de la derrota. El gol de la victòria del Villarreal B és una gran acció de Lozano. Toca seguir i pensar en el partit del dissabte que ve davant el filial del Levante.”