CRÒNICA | UE CORNELLÀ 2-0 UA HORTA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | UE CORNELLÀ 2-0 UA HORTA

La UE Cornellà s’estrena en pretemporada amb victòria.
Primer partit de pretemporada i primera victòria. El Cornellà ha aconseguit en la tarda d’aquest dissabte el seu primer triomf després de guanyar per 2 a 0 a l’Horta en el partit disputat en el Nou Municipal, que obria els duels de preparació de l’equip de Xavi Calm.

La primera meitat per Cornellà i Horta va ser igualada. Al minut 7, Domingo Berlanga va provar fortuna amb un xut que va desviar la defensa local a córner.

Passaven els minuts i el Cornellà va tenir la rèplica a la primera acció de perill visitant amb un xut creuat de Miguel que Carles va desviar.

Als 35 minuts, Ricard també va poder avançar el Cornellà però el seu xut, després d’una assistència d’Agus Medina, va sortir molt desviat.

El Cornellà es va fer amb les regnes del partit i just abans del descans David Goldar va poder marcar amb un cop de cap però, un cop més, Carles va estar providencial.

Amb l’inici de la segona meitat va arribar el carrusel de canvis. Xavi Calm va donar entrada a pràcticament un nou 11 i l’equip va passar a dominar.

Al 59′, Pere va avançar el Cornellà amb un xut des de fora de l’àrea. A partir d’aquí, els verds no li van perdre la cara al partit i es van mostrar superiors durant el segon temps.

Primer Sergio Gómez, amb un xut ras que va sortir fregant el pal, va estar a punt de marcar el segon. I poc després, Pep Caballé no va fallar rematant una pilota des del segon pal, anotant així el segon i definitiu 2 a 0.

Primera presa de contacte de la UE Cornellà 2018/19 i debut de totes les noves incorporacions deixant bones sensacions.

El següent compromís de pretemporada de l’equip serà la primera ronda de la Copa Catalunya, el proper dissabte dia 28 al camp del FC Santfeliuenc (20 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 2-0 UA Horta.

Gols: 1-0 (Pere, 59 ‘) / 2-0 (Pep Caballé, 84’)

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo.

UE CORNELLÀ: Ramon, Pere, Ignasi, David Goldar, Marc, Fall, Pol, Agus Medina, Kilian, Miguel i Ricard.

També van jugar: Héctor, Sergio Pérez, Borja, Roman, Pep Caballé, Peris, Machuca, Gómez, Jude i Fedda.

UA HORTA: Carles, Guillem, Sergi, Javi Iglesias, Genís, Poyatos, Adri Lledó, Domingo Berlanga, Carlos Gilbert, Galeano i Aleix.

També van jugar: Llovera, Javi Morales, Nahuel, Joan Vives, Pau, Marc Riu, Daniel, Izan i Gerard.

XAVI CALM: “Partit entretingut. S’han vist més ocasions de les que em pensava. Hi ha coses a millorar que continuarem treballant durant la setmana que ve. Estic content perquè els nous fitxatges s’estan adaptant bé, tant dins com fora del camp”