CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1-0 CF PERALADA-GIRONA B

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1-0 CF PERALADA-GIRONA B

Seguim generant bones sensacions.

Segueix la posada a punt de la UE Cornellà de Xavi Calm. En el primer dels dos amistosos del cap de setmana, els verds han superat al CF Peralada-Girona B gràcies a un gol de Jaume Pascual en el primer temps.

Els primers minuts van ser de domini local. Sense generar perill, el Cornellà dominava i portava les regnes de l’enfrontament.

Als 16 minuts va arribar la primera ocasió. Acció per banda, centre de Gaspar i rematada de Pep Caballé des del segon pal que va atrapar el porter.

L’equip es va mostrar superior en pràcticament tota la primera meitat i en el 37′, una passada a l’espai, va permetre a Jaume Pascual superar a Marcel amb una pilota ajustada al pal.

En el segon temps, la UE Cornellà va continuar dominant i Pep Caballé, en el 58’, va poder ampliar l’avantatge en el marcador amb un cop de cap que va sortir per sobre del travesser.

Passaven els minuts i el míster va donar entrada a jugadors de refresc per mantenir el domini, que va durar fins al xiulet final.

El resultat no es va moure més i el Cornellà va aconseguir el tercer triomf de la pretemporada.

El següent compromís de preparació serà demà -diumenge- dia 12 en el Nou Municipal davant el CE L’Hospitalet (20:00 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 1-0 CF Peralada-Girona B

Gols: 1-0, Jaume Pascual (37′)

Àrbitre: Sergi Carrero Romera.

UE CORNELLÀ: Sergio, Pere, Ignasi, Borja, Manu, Fall, Jaume Pascual, Pep Caballé, Leo, Agus Medina i Gaspar.

També van jugar: David Goldar, Ramón, Roman, Ricard, Marc, Gao, Eloy Gila, Juan Fernández i Miguel.

CF PERALADA: Marcel, Iago, Kilian, Sergi Bas, Paco López, Jofre, Serrano, Mejía, Pachón, Ylias i Muri.

També van jugar: Lluc, Álamo, Pau Resta, Rober i Arimany.

XAVI CALM: “Estic molt content del partit d’avui. Hem fet un pas més. Hem generat perill i tàcticament l’equip ha fet el que hem estat treballant. Em queixo únicament que a pilota aturada ens han generat més perill del que deurien. Estem plantejant aquests últims partits de pretemporada com si fossin la primera jornada de lliga”