CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0-0 CF REUS DEPORTIU B

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0-0 CF REUS DEPORTIU B

Empat i més rodatge.

En plena fase de preparació, Cornellà i Reus Deportiu B s’han vist les cares en el Nou Municipal per disputar el sisè amistós de preparació dels homes de Xavi Calm.

El duel va arrencar sense un dominador clar. Com a tònica habitual en els amistosos, les ocasions van trigar a arribar i no va ser fins al quart d’hora de joc quan Mendy va realitzar una internada per banda que va acabar en un centre a l’interior de la petita sense trobar rematador.

Però va ser el Reus B el que va tenir l’oportunitat per avançar-se en el marcador en el minut 18. Cursa per banda que, després d’un centre, Ernest no va poder culminar quan ho tenia tot a favor.

S’anava acostant el temps de descans i els verds es van mostrar superiors buscant el primer gol de la tarda. Després d’uns minuts finals bastants entretinguts, amb Cornellà i Reus B buscant el gol, va finalitzar el primer temps.

Després d’uns minuts de descans passats per aigua, la tònica de la segona meitat va continuar sent la mateixa; igualtat i poques ocasions.

Passaven els minuts i en el 70′, Oribe va poder avançar als d’Albert Company amb un potent llançament de falta que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Uri.

Ja a prop del final, i després d’una altra falta, David Goldar va poder deixar el triomf a casa però el seu tret es va marxar prop del travesser.

El següent compromís de pretemporada de l’equip serà dissabte que ve dia 11 en el Nou Municipal davant el CF Peralada (20:15 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 0- 0 CF ReusDeportiu B

Gols: –

Àrbitre: David López Jiménez. Va amonestar al visitant Dome.

UE CORNELLÀ: Ramón, Marc, Mendy, Borja, Manu, Fall, Jaume Pascual, Agus Medina, Leo, Miguel i Eloy Gila.

També van jugar: Uri, David Goldar, Ricard, Ignasi, Gómez, Machuca, Gaspar, Alejandro Juan Fernández, Kilian, Gao i Jude.

CF REUS B: Chechu, Reina, Martí, Gonzalo, Gaixas, Modest, Iker, Miravent, Ernest, Gori i Oribe.

També van jugar: Lucas, Uri, Domi, Fabra, Enri, Mañé, Gerard, Pau i Adri.

XAVI CALM: “La idea era seguir acumulant minuts. Estic content perquè en atac hi ha molts jugadors nous i avui he vist més continuïtat en el joc. No han arribat clares ocasions però arribaran. Els propers amistosos estaran més enfocats a l’inici de lliga que a donar minuts”