CRÒNICA | TERRASSA FC 2-1 UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | TERRASSA FC 2-1 UE CORNELLÀ

Ens acomiadem de la Copa Catalunya intentant-ho fins al final.

La UE Cornellà ha disputat aquesta tarda de dissabte el seu segon compromís oficial de la temporada corresponent a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. El gol de Pere Martínez des dels onze metres ha estat insuficient per accedir a la següent ronda del torneig.

El conjunt egarenc va tractar d’imposar la seva superioritat des de l’inici però els primers compassos van estar marcats per la igualtat i la falta d’ocasions.

Als 25 minuts, una contra molt bé trenada pel conjunt local va acabar en gol en pròpia porta de David Goldar, en el qual Ramón res va poder fer per evitar l’1-0.

El domini del Terrassa es va reflectir als 32 minuts quan Carreón va posar el segon en el marcador.

Després del segon gol dels vermells, els homes de Xavi Calm van reaccionar amb algunes aproximacions sense massa perill sobre l’àrea defensada per Ortega.

L’ocasió més clara arribava en l’últim minut de la primera part quan Jaume, amb un xut de falta molt ajustat, obligava a lluir-se al porter.

En la represa, el Cornellà semblava decidit a portar les regnes del partit però seguia sense trobar la manera d’arribar a l’àrea local.

S’acostava el tram final del partit i, malgrat el desgast físic, els verds no baixaven els braços. I el premi a la insistència va arribar mancant 9 minuts per a la conclusió del partit. Pere, després d’una bona incursió per la banda dreta, va provocar un penal que ell mateix va materialitzar, ficant al Cornellà de ple en el partit.

Fins al final el va estar intentant l’equip i Manu Torres, en l’afegit, va fregar l’empat amb una rematada després d’una falta servida per Miguel.

Finalment, el marcador no es va tornar a moure i el resultat de 2 a 1 significava l’eliminació de la Copa Catalunya, competició que defensava la Unió Esportiva Cornellà després d’alçar-se amb el títol de campió fa uns mesos.

Ara, l’equip continuarà amb la preparació per arribar en les millors condicions possibles a la primera jornada de lliga.

Estadi: Estadi Olímpic de Terrassa.

Resultat: Terrassa FC 2-1 UE Cornellà

Gols: 1-0 (David Goldar (p.p), 23′), 2-0 (Carreón, 32′) y 2-1 (Pere (p), 81′)

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas.

TERRASSA FC: Ortega, Dani Sánchez, Ferreira, Cesc Clotet, Sergi Arranz, Coro, Guti, Imaz, Carreón, Yayá i Savall.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Hector Camps, Borja, Goldar, Fall, Jaume, Pep Caballé, Agus Medina, Gómez i Eloy.

XAVI CALM: “Si algun partit ens dol perdre en pretemporada és aquest. Volíem passar d’eliminatòria i ho hem intentat fins al final però no ha pogut ser. La primera part ha estat molt dolenta. No es pot tornar a repetir. Les noves incorporacions ens donaran molt i fins ara estic molt content amb tots els jugadors de la plantilla.”