CRÒNICA | JUVENIL A 2-2 GIMNÀSTIC TARRAGONA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 2-2 GIMNÀSTIC TARRAGONA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Un bon Juvenil A suma un punt que sap a poc.
El Juvenil A ha empatat a 2 davant el Gimnàstic de Tarragona en un partit marcat pel domini i la superioritat local. Després de remuntar el gol del Nàstic des dels onze metres, el conjunt grana ha igualat faltant pocs minuts per al final.

El partit ha començat igualat i sense amb prou feines res a destacar. El Cornellà, ha tingut la primera clara als 11 minuts després d’un tret que ha tocat un defensor i ha sortit per línia de fons.

Poc després, Iker ha tingut la rèplica pel Nàstic de Tarragona. Tir des de dins de l’àrea que ha detingut un segur Pedro.

Han seguit passant els minuts i una acció dins de l’àrea del Cornellà ha desencadenat un penal favorable als visitants. Iker no ha fallat i ha avançat al Nàstic.

A partir d’aquí, els locals han continuat insistint i buscant l’àrea defensada per Cheik. En els últims instants del primer temps, unes mans fora de l’àrea del porter visitant ha originat una falta i l’empat del Cornellà. Després d’una sèrie de rebots, Fedda ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

El segon temps no ha pogut començar millor. Abde, en el 49′, ha definit a la perfecció després de quedar-se sol davant Cheik. Uns minuts més tard, Miguel ha pogut marcar amb un tret llunyà en veure avançat al porter després d’una sortida.

Fedda, també ha pogut fer gol amb un cop de cap que el porter ha detingut amb les cames. Però el Gimnàstic Tarragona, en una de les seves poques aproximacions del segon temps i quan el Juvenil A es trobava millor, ha aconseguit empatar mitjançant Guillem Martínez.

Els de Miguel Ángel Samprón han buscat el gol de la victòria fins al final però el resultat d’empat a 2 ha estat el definitiu.

La setmana vinent, l’equip visitarà al San Francisco en la dotzena jornada de lliga.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 2-2 Gimnàstic Tarragona

Gols: 0-1, (Iker, 28′ p. ) / 1-1, (Fedda, 45′) / 2-1, (Abde, 49′) / 2-2, (Guillem Martínez)

Àrbitre: Gerard Castellet Julia. Ha amonestat al local Alberto i als visitants Alex i Adrià

UE CORNELLÀ: Pedro, Manso, Alberto, Toni Badia, Peris, Ferrán (Oriol Pérez, 90′), Blasco, Alejandro Sánchez, Fedda (Arnau Jiménez, 74′), Miguel Fernández (Alex González, 66′) i Abde (Jaume, 83′).

GIM. TARRAGONA: Cheik, Enric, Ferrán, Alex (Xavier, 54′), Álvaro, Jordi, Marc (Pere, 81′), Adrià (Erik, 90′), Guillem Martínez, Bernat (Guillem Ximénez, 58′) i Iker.

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En quant a domini i arribades a l’àrea hem estat per damunt davant un bon equip. A partir del seu gol, l’equip ha reaccionat bé. Estem bastant sòlids a nivell defensiu i en zona ofensiva hem fet un pas endavant. Crec que cada equip sabrà on està quan acabi la primera volta”