CRÒNICA: JUVENIL A 2-1 UE SANT ANDREU

Inicio » Notícies » Crònica » CRÒNICA: JUVENIL A 2-1 UE SANT ANDREU
/ Crònica

Victòria in-extremis davant un bon Sant Andreu.

Un gol de Pau Mateu en l’últim minut, permet el Juvenil A sumar una nova victòria al Nou Municipal en un partit igualat i amb poques ocasions.

El duel va començar amb molta igualtat. Cornellà i Sant Andreu no arriscaven però tampoc patien en defensa.

Passaven els minuts i el domini del joc s’equilibrava però cap dels dos conjunts era capaç d’arribar amb claredat a l’àrea rival.

En el segon temps, els dos equips ho van intentar una mica més però va ser el Cornellà el que va arribar més a la porteria d’Edu.

Al minut 68, Ferran va estar a punt de marcar el primer gol de la tarda després d’un gran contraatac que Machuca, netament, va tallar.

Poc després, en el 72 ‘, el Cornellà es va avançar després d’un gol en pròpia del Sant Andreu, després d’un centre per banda. (1-0).

A partir d’aquí, el Juvenil A es va mostrar sòlid en defensa i amb prou feines va cedir espais al rival. Però Guillem, amb un potent xut des de la frontal, va superar a Ramón i va posar les taules en el lluminós.

L’empat no valia per als de Rubén García i Pau Mateu, en últim minut reglamentari, va marcar per deixar els 3 punts a casa.

La propera setmana, el Juvenil A rebrà al Nàstic de Tarragona al Nou Municipal, en el primer partit de la segona volta.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà. 200 espectadors.

Resultat: Juvenil A 2-1 Sant Andreu

Gols: 1-0 (pròpia porta, 72 ‘) / 1-1 (Guillem, 81’) / 2-1 (Pau Mateu, 90 ‘)

Àrbitre: Rubén Ávalos Barrera. Va amonestar als locals Cristian i Ramon i als visitants Ferran i Alejandro. A més, el visitant Wanderson va ser expulsat.

UE CORNELLÀ: Ramon, Marwan, Marc Vicente (Kike 62 ‘), Brian, Pau Mateu, Machuca, Juanma, Cristian (Kevin 71’), Kilian (Sosa 78 ‘), Angelet (Duarte 62’) i Ignasi.

UE SANT ANDREU: Edu, Sergi, Albert, Wanderson, Aleix (Miki 89 ‘), Guillem, Max (Manel Busquets 76’), Manel Montoya, Alejandro (Marc 88 ‘), Ferran i Jairo (Alex 60’).

RUBÉN GARCÍA: “Avui no hem fet un bon partit i ens hem emportat la victòria gràcies a l’estratègia. Hem perdut moltes pilotes fàcils, sobretot a la primera meitat. L’equip potser ha sortit confiat i això li ha passat factura. Avui finalitza la primera volta i crec que ens enganxarem al grup de dalt “