CRÒNICA | JUVENIL A 2-1 PENYA ARRABAL

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 2-1 PENYA ARRABAL
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Soferta victòria al Nou Municipal.
El Juvenil A ha superat el primer dels dos partits d’aquesta setmana davant un rival directe en la taula, la Penya Arrabal.

Primera meitat en la qual l’equip no ha brillat però ha estat superior al seu rival. Als 7 minuts, Blasco ha posat per davant al Cornellà després rematar la pilota arran d’una sèrie de rebots dins de l’àrea.

Han passat els minuts i la Penya Arrabal poc ha ofert a nivell ofensiu. Una aproximació conduïda per Adrián, i que ha allunyat la defensa verda, ha estat del poc a destacar del conjunt balear en la primera meitat.

Prop de la mitja hora de joc, Manso ha fet el segon rematant amb el cap a la perfecció una pilota des de la cantonada.

En la segona meitat el guió ha estat molt diferent. Després d’un doble canvi, el conjunt balear ha tingut més ritme i frescor, no obstant això, han estat els de Miguel Ángel Samprón els que han tingut el tercer en les botes d’Abde; després d’una acció a l’interior de l’àrea, el seu tret ha sortit fregant el pal.

Però en el minut 65, la Penya Arrabal ha marcat, després d’un tret de Miguel Soler, i s’ha ficat de ple en el partit. A partir d’aquí, els visitants han agafat el domini i han estat molt prop d’empatar; Oriol, en el minut 70, ha evitat el gol amb una gran estirada després d’una rematada des de l’interior de l’àrea.

Amb accions per banda i jugades a pilota aturada, la Penya Arrabal ha insistit buscant el gol de la igualada que, finalment, no ha arribat. Per la seva banda, el Cornellà ha pogut sentenciar el partit amb alguna acció ofensiva en els últims minuts.

Finalment, victòria important, la tercera de la temporada a casa, davant un rival directe en la classificació.

El proper diumenge, l’equip visitarà al CE Europa en la setzena jornada de lliga (12:00h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 2-1 Penya Arrabal

Gols: 1-0, (Blasco, 7′) / 2-0 (Manso, 28′) /  2-1 (Miguel Soler, 65′)

Àrbitre: Miguel Ángel Moreno. Ha amonestat als locals Denis, Abde i Carlos García i al visitant Juan Osorio.

UE CORNELLÀ: Oriol, Denis, Carlos García, Manso, Peris (Jaume Ballesteros, 51′), Oriol Pérez, Blasco (Alberto Sánchez, 62′), Alejandro Sánchez, Fedda (Arnau Jiménez, 84′), Alex González (Ferrán, 71′) i Abde.

PENYA ARRABAL: Campaner, Juan Osorio, Javier Moreno, Pablo González (Nica, 45′), Nico (Isaac, 64′), Miguel (James, 88′), Jose (Garrido, 45′), Miguel Soler, Adrián, Pau i Mario.

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Sabíem que ells anaven a esperar però crec que l’encaixar el segon gol ràpidament ha fet que s’obrissin molt i plantegessin un partit molt obert, d’anada i volta. És cert que hi ha hagut sensació de que podíem fer el tercer però ells també arribaven. Al descans, hem modificat el sistema. Crec que en l’última part del partit l’equip ha millorat i ha estat més prop de marcar el tercer que d’encaixar l’empat”