CRÒNICA | JUVENIL A 2-1 CD SAN FRANCISCO

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 2-1 CD SAN FRANCISCO
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Remuntada i onzena victòria de la temporada.
El Juvenil A, que ha començat perdent, li ha donat la volta al marcador en la segona meitat gràcies al doblet d’Álex González i ha aconseguit una victòria que li permet continuar lluitant per quedar entre els quatre millors equips del grup.

La primera meitat ha començat amb un tret d’Arnau per sobre del travesser. Amb el pas dels minuts, els de Miguel Ángel Samprón, encara que sense massa perill, no han deixat d’intentar-ho però s’han trobat amb una fèrria defensa visitant.

Álex González, a la mitja hora, ha estavellat una pilota en el travesser en un llançament des de la cantonada. Però dos minuts més tard, en una de les poques accions de perill, el San Francisco ha marcat el 0 a 1 mitjançant Ismael. Malgrat la intervenció de Pedro, el davanter balear ha rematat al fons de la xarxa.

Prop del descans, Abde ho ha intentat amb un remat creuat després d’aprofitar un mal rebuig del porter.

I en la segona meitat, amb paciència i treball, el Cornellà ha aconseguit empatar el duel en el 59′ i marcar el gol del triomf en el 70′, tots dos obra d’Álex González. El futbolista, ha materialitzat una falta per fer l’1 a 1 i ha culminat una bona acció en el segon i definitiu 2-1.

A partir d’aquí, els verds han dominat i han aconseguit deixar la victòria al Nou Municipal davant un rival que encara ha de lluitar per aconseguir la permanència.

La pròxima jornada, el Juvenil A es desplaçarà al camp del Reus Deportiu.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 2-1 CD San Francisco

Gols: 0-1 (Ismael, 32′) / 1-1 (Álex González, 59′) / 2-1 (Álex González, 73′)

Àrbitre: Miguel Teruel. Ha amonsestado al visitant David García.

UE CORNELLÀ: Pedro, Denis (Blasco, 68′), Manso, Alberto, Toni Badia, Sánchez, Alex González (Jaume, 84′), Oriol Pérez (Ferrán, 75′), Arnau, Abde (Albert, 90′) i Peris.

SAN FRANCISCO: Pere, Carlos, Óscar Sánchez (Mario, 78′), David García, Ismael Estévez, Contreras, Moisés (Víctor, 68′), Alorda (Markuss, 85′), Iván Zamorano, Elias (Juanma, 78′) i Ismael.

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Després de la derrota de la setmana passada, volíem que l’equip no canviés la forma de jugar i hem seguit en la línia dels últims mesos. Crec que en la primera part, el resultat no ha estat just pel que s’ha vist sobre el terreny de joc i en la segona, ells han fet un pas enrere i nosaltres hem tingut aquest punt de maduresa que ens ha donat recompensa”