CRÒNICA: JUVENIL A 1-1 EL OLIVAR

Inicio » Notícies » Crònica » CRÒNICA: JUVENIL A 1-1 EL OLIVAR
/ Crònica, Notícies

Sumem un punt que ens permet seguir creixent.

Un gol de Kike faltant 4 minuts pel final semblava definitiu però Piqueras, sobre la botzina, va marcar i va establir l’empat a 1 definitiu.

La trobada va arrencar amb una bona ocasió per al Juvenil A. Kevin, en una acció personal, va conduir i va posar una passada de la mort que no va trobar rematador per molt poc.

Poc després, en el 12 ‘, El Olivar va tenir la primera acció de perill amb un cop de cap de Raúl que va marxar alt.

Passaven els minuts i la igualtat s’apoderava del partit, tot i que el Cornellà va tenir el gol en un parell d’ocasions. Primer, en un llançament de falta d’Ignasi que va marxar per sobre del travesser i després, després una pilota aèria dins de l’àrea que Pau Mateu va rematar a les mans d’Héctor.

Just abans del descans, Oriol va haver de estirar-se per evitar el gol del quadre aragonès després d’un xut de Nacho.

En el segon acte, els dos equips van sortir disposats a emportar-se el partit per continuar amb les seves dinàmiques positives.

A la mitja hora, L’Olivar va perdonar el 0 a 1 en l’ocasió més clara del partit. Bona acció en atac que va acabar en una passada a Jesús que, amb tot a favor, no va encertar.

Tot seguit, Ryuya aixecar a tota la banqueta local després de no poder connectar un bon centre des del costat esquerre.

El temps es consumia i Kike va fregar el gol en el minut 80, en una rematada de cap que va sortir fora per molt poc.

I quan semblava que el resultat d’empat seria definitiu, aquesta vegada sí, Kike va marcar per avançar els de Rubén García (1-0).

Però una vegada més, el futbol va tornar a sorprendre a tots i El Olivar, en l’últim minut reglamentari, i després d’una sèrie de rebots a l’àrea local, va aconseguir l’empat mitjançant Piqueras.

Finalment, repartiment de punts que permet el Juvenil A continuar invicte en 2018.

La propera setmana, desplaçament al camp del San Francisco.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà. 150 espectadors.

Resultat: Juvenil A 1-1 L’Olivar

Gols: 1-0 (Kike, 86 ‘) / 1-1 (Piqueras, 90’)

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Va amonestar als locals Marc Vicente i Manso i als visitants Willy, Sofi i Romeo.

UE CORNELLÀ: Oriol, Manso (Juanma 69 ‘), Ignasi, Marc Vicente, Pau Mateu, Marwan, Abdelah (Duarte 58’), Sosa (Poyatos 61 ‘), Kevin (Ryuya 58’), Angelet i Kike.

L’OLIVAR: Hèctor, Parra, Alberto Sánchez, Alberto Suárez, Ángel (Romeo 80 ‘), Sofi, Mario (Jesús 56’), Willy, Raúl (Espinosa 76 ‘), Nacho (Piqueras 69′) i Lafuente.

RUBÉN GARCÍA: “Seguim sense perdre aquest any. El punt d’avui no valdrà per a res si la setmana que ve no vam guanyar. Amb l’empat, no ens desenganxem però el pròxim partit l’hem de guanyar. Hi ha jugadors importants que estan convocats amb el primer Equip però tenim una plantilla àmplia i compensada. No els he de retreure res “