CRÒNICA | JUVENIL A 1-1 EL OLIVAR

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 1-1 EL OLIVAR
/ Actualitat, Crònica, Notícies

El Juvenil A perd dos punts en els minuts finals.
Els homes de Miguel Ángel Samprón han dominat el partit i han generat ocasions però no les han sabut materialitzar. Per desgràcia, han acabat cedint l’empat faltant pocs minuts per al final.

El duel ha començat amb domini però sense oportunitats. El Cornellà, amo i senyor del joc, ha tingut la primera aproximació de perill als 8 minuts; tret des de la frontal que Unai ha allunyat.

Poc després, doble ocasió per als verds. Primer, falta lateral llançada per Sánchez que el porter ha tret a córner i després, rematada de Carlos García amb el cap que ha sortit fregant el pal.

En el 36′, Fedda ha tingut una ocasió molt semblant a la de Carlos. Pilota des de la cantonada i rematada que ha sortit molt a prop del pal.

Amb el descans a prop, el visitant Iván Vicente ha tingut l’ocasió més clara amb un llançament de falta que ha tret Oriol.

En el segon acte, el Juvenil A ha continuat portant la iniciativa. Abde, en el 55′, ha pogut obrir la llauna amb un mà a mà davant del porter però un defensor visitant ha tret la pilota de la línia de gol. I dos minuts més tard, després d’un servei de cantonada, Toni Badia ha fet l’1 a 0.

Però el conjunt de Rafael Gracia, que ha competit en tot moment, ha tingut l’empat en un tret que ha sortit prop del pal. I en el 87′, quan tot indicava que els 3 punts s’anaven a quedar a casa, López ha empatat amb un bon llançament de falta.

La pròxima jornada, el Juvenil A es desplaçarà a terres balears per enfrontar-se al CD Manacor.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 1-1 El Olivar

Gols: 1-0 (Badia, 57′) / 1-1 (López, 87′)

Àrbitre: Enric Bureu Méndez.

UE CORNELLÀ: Oriol, Blasco, Carlos García, Alberto, Toni Badia, Ferrán (Jaume, 65′), Alex González (Albert, 90′), Sánchez, Fedda (Arnau, 75′), Abde i Peris.

EL OLIVAR: Unai, Iván Vicente (Montllor, 77′), Alfredo, Sesma, López, Rey, Jay (Marin, 59′), Segui (Aguirre, 54′), Azon, Gumiel i Ferruz (Asier, 59′).

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Hem tingut ocasions per marcar més gols però no hem estat encertats. Crec que en la segona part hem baixat el ritme i ells en cap moment s’han rendit. Hem de continuar treballant en la mateixa línia”