CRÒNICA | JUVENIL A 1-1 CD MANACOR

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 1-1 CD MANACOR
/ Actualitat, Crònica, Notícies

La falta de punteria i el porter eviten la victòria.
El Juvenil A no ha pogut superar al CD Manacor. Després de generar clar perill sobre l’àrea rival, els de Miguel Ángel Samprón han sumat un punt.

Els primers minuts han estat de domini total del Cornellà, no obstant això, en una acció aïllada al mig camp, el visitant Alex ha sorprès a Uri amb un tret llunyà (0-1).

A partir d’aquí, els verds han reaccionat a la recerca de l’empat. Primer Denis, amb una rematada després d’un centre per banda que ha detingut Bernat Roselló i després Miguel Fernández, amb un potent tir que el porter visitant ha desviat. Arnau, en el 39′, també ha tingut una clara amb un tir a porta després d’una acció d’Abde.

Tanta insistència ha tingut la seva recompensa pocs minuts abans del descans. Després d’un rebutg en una falta lateral, Toni Badia ha igualat (1-1).

El Juvenil A ha començat fort el segon temps. Servei de cantonada i cop de cap d’Alberto que ha sortit fregant la fusta.

Poc després, Miguel Fernández ha provat fortuna amb un tir que ha sortit molt a prop del pal. Però el Manacor, després d’un error defensiu en zona mitja, ha pogut marcar el segon. José Luis, sol davant Uri, no ha aconseguit marcar.

Els minuts finals han arribat i el Cornellà ha continuat estrenyent. Abde i Toni Badia han tingut, de nou, clares ocasions però les intervencions del porter, providencials, han evitat gol.

Amb aquest empat, la UE Cornellà es manté en zona de descens amb 7 punts.

La setmana vinent, el Juvenil A visitarà al Lleida Esportiu en la desena jornada de lliga.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 1-1 CD Manacor

Gols: 0-1, (Alex, 15′ ) / 1-1, (Toni Badia, 43′)

Àrbitre: Pau García Fuster. –

UE CORNELLÀ: Oriol, Manso (Peris, 45′), Alberto, Toni Badia, Blasco, Oriol Pérez (Ferrán, 83′), Denis, Alejandro Sánchez, Arnau (Jaume, 75′), Miguel Fernández (Fedda, 75′) i Abde.

CD MANACOR: Bernat Roselló, Marc, Raul, Sergi, Luis, Xavi Bordoy, Alex (Fran, 81′), Joute, José Luis (Toni, 60′), Llabres (Joaxi, 76′) i Bernat Burguera (Miquel, 71′).

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En línies generals, per ocasions, hem merescut guanyar. El seu porter ha tingut una molt bona actuació. És el partit a casa en el que menys continuïtat hem tingut. Cal veure el costat positiu. De les últimes setmanes portem 5 punts de 9 i crec que avui, sense fer un bon partit, hem merescut guanyar