CRÒNICA | JUVENIL A 1-0 STADIUM CASABLANCA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 1-0 STADIUM CASABLANCA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

El gol d’Oriol Pérez decideix el partit.
El Juvenil A ha sumat els 3 punts en l’últim partit de la temporada a casa. Després d’un enfrontament igualat i sense moltes ocasions, els verds han deixat el triomf a Cornellà gràcies a la diana d’Oriol Pérez en el segon temps.

Des del principi, el conjunt de Miguel Ángel Samprón s’ha mostrat superior i ha portat la iniciativa del partit. Amb el pas dels minuts, el Cornellà s’ha acostat a l’àrea defensada per Guillermo però no ha aconseguit generar clares ocasions de perill.

Amb poc més a destacar, tots dos equips han marxat camí de vestuaris.

En la represa, el Juvenil A ha continuat sent superior i Oriol Pérez ha establert l’1 a 0 en el marcador després d’aprofitar un tret que s’ha estavellat en el travesser.

A partir d’aquí, el partit s’ha obert més i el Cornellà ha jugat amb comoditat. El quadre visitant, en els minuts finals, ha buscat l’empat amb pilotes penjades a l’àrea i accions d’estratègia però el marcador no s’ha mogut.

Amb aquest triomf, el dotzè de la temporada, l’equip es col·loca quart amb 48 punts, a falta del que faci demà el RCD Mallorca.

La pròxima jornada, el Juvenil A disputarà l’última jornada de lliga al camp de la Penya Arrabal.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 1-0 Stadium Casablanca

Gols: 1-0 (Oriol Pérez, 57′)

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena.

UE CORNELLÀ: Pedro, Denis (Blasco, 83′), Manso, Alberto, Toni Badia, Sánchez, Jaume (Ferrán, 69′), Oriol Pérez, Arnau (Albert, 87′), Abde i Peris.

S. CASABLANCA: Guillermo, Eduardo, Iñigo, José Javier, Cristian (Carlos, 77′), Sergio, Antonio, Manuel (Raul, 87′), Jorge, Marcos (Fernando, 66′) i Eloy (Iván, 55′).

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Hem controlat el partit davant un equip amb un plantejament molt defensiu. Hem tingut constància fins a aconseguir el gol. Ens hauria agradat controlar millor el tram final però estem satisfets perquè volíem acabar la competició com a locals amb victòria.”