CRÒNICA | JUVENIL A 0-2 REAL ZARAGOZA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 0-2 REAL ZARAGOZA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Derrota en el primer partit de l’any.

El Juvenil A ha perdut per 0 a 2 davant un efectiu Zaragoza. Dos gols d’acció a pilota aturada en el segon temps li han servit al quadre aragonès per aconseguir els 3 punts.

En una primera meitat igualada, les escasses ocasions s’han repartit. Prop de l’equador dels primers 45 minuts, la col·legiada no ha assenyalat res en unes possibles mans dins de l’àrea visitant arran d’un cop de cap d’Hicham en un servei de cantonada. Amb el pas dels minuts, la igualtat ha anat creixent i el visitant Puche ha estat prop del gol amb una rematada de cap que ha sortit fregant la fusta.

En la segona meitat, tot just començar, ha arribat el 0 a 1. Puche, en una falta lateral, ha introduït la pilota al fons de la xarxa. Poc després, gran intervenció de Carles per evitar el segon amb una bona mà.

Amb els canvis, el Juvenil A ha buscat major presència en atac però s’ha trobat constantment amb un Zaragoza fort i ben posicionat. D’aquesta manera, en el minut 80, els visitants han sentenciat pràcticament amb el segon, després d’un bon tret de falta de Carbonell des de la frontal.

Malgrat el resultat, el Cornellà no ha deixat d’intentar-ho i fins i tot ha trobat el premi del gol, anul·lat per falta en atac.

La pròxima jornada, el Juvenil A es desplaçarà al camp del CF Damm.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 0-2 Real Zaragoza

Gols: 0-1 (Puche, 48′) / 0-2 (Carbonell, 80′)

Àrbitre: Ainara Acevedo. Ha amonestat al visitant Vela.

JUVENIL A: Carles, Iván, Domingo, Sergio, Rubén (Mulero, 63′), Ot, Aschalew, Oriol Pérez (Javi, 72′), Hicham (Pablo, 63′), Valter i Joel.

REAL ZARAGOZA: Guillermo, Borge, Vallejo, Yus, Francés, Francho, Marín (Sebastián, 66′), Vela (Ángel López, 76′), Puche (Cortés, 87′), Carbonell (Antonio, 85′) i Marc.

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En la primera meitat l’equip ha defensat bé però esperàvem tenir una mica més d’encert en zona d’atac. En la segona, ells han estat millors i han sigut efectius. Hem de fer un pas a nivell ofensiu.”