CRÒNICA | JUVENIL A 0-2 RCD ESPANYOL

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 0-2 RCD ESPANYOL
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Derrota en un partit en el qual hem anat de menys a més.

Malgrat intentar-ho, el Juvenil A ha caigut derrotat davant el RCD Espanyol en el Nou Municipal. Un gol faltant pocs minuts per al descans i un altre en el 90′ han permès als visitants aconseguir els 3 punts.

El duel ha arrencat igualat i sense amb prou feines ocasions, no obstant això, els de Moisés Hurtado han agafat les regnes del partit i han començat a generar perill sobre l’àrea d’Oriol. Jofre, Nico i Max han estat a prop de marcar però l’encert del porter i la poca fortuna de cara a porta ho han evitat.

L’Espanyol no ha deixat de dominar i ha continuat intimidant la parcel·la del Cornellà, amb accions per banda i pilotes a l’interior de l’àrea.

En el minut 32, ha arribat la primera ocasió per als Miguel Ángel Samprón. Potent tir d’Albert que Angel ha detingut. Però faltant pocs minuts per al descans, Iván ha posat per davant als blanc-i-blaus des del punt de penal (0-1).

En el segon temps, el Juvenil A ha fet un pas més i s’ha apoderat de la possessió. Malgrat no generar ocasions clares, l’equip s’ha aproximat a l’àrea visitant. En una acció per banda, Miguel i Fedda no han pogut rematar i la pilota s’ha perdut per línia de fons.

Però la falta de precisió en els metres finals s’ha notat i l’Espanyol, que ha pogut marcar el segon en un contraatac de Kenneth, ha sentenciat l’enfrontament en el temps de descompte gràcies a un gol de Nico.

La setmana vinent, el Juvenil A visitarà al RCD Mallorca en la quarta jornada de lliga.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 0-2 RCD Espanyol

Gols: 0-1, (Iván, 39′) / 0-2, (Nico, 90′)

Àrbitre: Víctor García Verdura. Ha amonestat als locals Peris, Toni Badia i Oriol Pérez.

UE CORNELLÀ: Oriol, Blasco, Manso, Toni Badia, Peris, Ferrán (Alberto, 85′), Jaume (Fedda, 46′), Sánchez, Abde (Oriol Pérez, 85′), Miguel i Albert (Pedro Lino, 75′).

RCD ESPANYOL: Angel, Sergi, Guillén (Marc, 73′), Alejandro, Genar, Oscar, Pau (Kenneth, 59′), Iván (Dani, 66′), Max (Alex, 73′), Nico i Jofre.

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En la primera part ells han tingut més possessió però tampoc han generat un perill clar. S’han avançat en el marcador per un error defensiu nostre. En la segona meitat hem intentat pressionar més amunt i durant els primers 30 minuts l’equip ha estat bé. En el tram final hem anat a per l’empat deixant a tres homes enrere i ells ho han aprofitat. Toca seguir treballant i millorant coses”