CRÒNICA | JUVENIL A 0-1 CE EUROPA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 0-1 CE EUROPA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Derrota per la mínima davant un rival directe.

El Juvenil A ha tingut les seves opcions però finalment ha caigut contra el CE Europa després d’encaixar gol en el tram final de partit.

Després d’un bon inici dels de Miguel Ángel Samprón, amb arribades de perill a l’àrea defensada per Mou, el partit s’ha equilibrat i ni Cornellà ni Europa han tingut a prop el gol. En el tram final del primer temps, una per a cada equip. Mulero ho ha intentat pel Cornellà amb un tret llunyà i el visitant Gonpi també ha buscat sorprendre el porter verd amb una rematada sense molt de perill.

En la segona meitat, Reda ha pogut avançar l’Europa amb un cop de cap que ha sortit alt.  Amb el pas dels minuts, tots dos equips han mogut fitxa i els de Gonzalo Riutort ho han aprofitat. Turru, incorporat recentment, ha estat l’encarregat de culminar una acció en atac per establir el 0 a 1 en el marcador

Fins al final, el Juvenil A ha mantingut tancat a un quadre escapulat que s’ha quedat amb deu per expulsió però que no ha donat cap mena d’opció.

Derrota que deixa a l’equip en la vuitena posició de la classificació amb 29 punts. La pròxima jornada, desplaçament al camp del RCD Mallorca.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 0-1 CE Europa

Gols: 0-1 (Turru, 78′)

Àrbitre: Joan Masip. Ha amonestat als locals Domingo i Rubén i ha expulsat al visitant Reda.

JUVENIL A: Carles, Iván, Domingo, Sergio, Joel, Ot, Mulero, Oriol (Rubén, 64′), Pablo (Hicham, 76′), Valter i Javi (Leo, 83′).

CE EUROPA: Mou, Navio, Hicham, Batalla, Gene, Morlans (Aarón 70′), Reda, Delcu, Tarik (Turru, 70′), Arnau (Pepe, 83′) i Gonpi (Joan Marc, 87′).

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN“L’equip durant els primers 60 minuts ha controlat molt bé totes les situacions, jugant en àrea contrària. El motiu de no haver aconseguit avui un bon resultat és la falta de finalització. Ens ha faltat ambició i ser més verticals en zona d’atac.”