CRÒNICA J7 | JUVENIL A 3-4 FC BARCELONA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J7 | JUVENIL A 3-4 FC BARCELONA
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Molt bona feina sense recompensa final.

El Juvenil A no ha pogut aconseguir la segona victòria de la setmana després de caure, en un duel amb 7 gols, davant el FC Barcelona.

Inici immillorable amb el gol de Gonzalo als 2 minuts de partit. El davanter del Cornellà, sempre atent, ha superat Jorge i ha obert el marcador. Tot seguit, el Barça ha estat a punt d’empatar en una falta des de la frontal però Mou ha tret una mà providencial. Un minut més tard, ha igualat el conjunt blaugrana des dels onze metres, obra de Jardí.

El Juvenil A en cap moment s’ha rendit i Zaid ha tingut una bona oportunitat que Jorge ha atrapat, no obstant això, els de Fran Artiga s’han posat per davant en el marcador gràcies al llançament de falta de Txus. Però els verds, que estaven competint a un gran nivell, han aconseguit empatar mancant 10 minuts per al descans gràcies a la diana de Leo Dos Reis.

En el segon temps, de nou un penal li ha servit al Barça per posar-se per davant en el marcador. Tot i que el Cornellà ha mostrat en tot moment una gran actitud, ha estat el Barça qui ha ampliat el marcador faltant pocs minuts per al final.  Ja en l’afegit, Pablo ha retallat diferències i ha establert el 3 a 4 definitiu.

Els verds completen una setmana de dos partits a casa amb un triomf i una derrota, demostrant en tot moment caràcter i compromís per encarar la penúltima jornada abans de l’aturada nadalenca.

La pròxima setmana, l’equip tornarà a jugar a casa davant el Girona FC.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 3-4 FC Barcelona

Gols: 1-0 (Gonzalo, 2′) / 1-1 (Jardí, 15′ p.) / 1-2 (Txus, 30′) / 2-2 (Leo, 34′) / 2-3 (Angel, 54′ p.) / 2-4 (Angel, 84′) / 3-4 (Pablo, 90′)

Àrbitre: Víctor García Verdura. Ha amonestat el local Gerard i el visitant Pelayo.

JUVENIL A: Mou, Marcos, Gerard, Alex, Marc, Aschalew, Bellido, Albert, Leo, Zaid i Gonzalo.

També han jugat: Juan Carlos, David, Iker, Pablo i Thymos.

FC BARCELONA: Jorge, Juan, Gallego, Rico, Solà, Gavi, Ilias, Txus, Luzzi, Jardí i Angel.

També han jugat: Pelayo, Casadó, Moussa, Jorge i López.