CRÒNICA J6 | CE EUROPA 1-0 JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J6 | CE EUROPA 1-0 JUVENIL A
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Cruel final al Nou Sardenya.

Després de realitzar un partit molt seriós, creant perill i generant bones sensacions, el Juvenil A va tornar a caure en el temps afegit, igual que a Mallorca.

Els primers 45 minuts van estar marcats pel bon plantejament dels homes de Gonzalo Riutort. La van tenir primer els verds, als 8 minuts, amb un tret de Zaid des de la frontal que va allunyar el porter local. Superats els 20 minuts, nova oportunitat amb un centre des de l’esquerra que Leo va rematar però la pilota va acabar a la cantonada.

Sense tot just comptabilitzar ocasions de l’Europa, tots dos equips van enfilar camí de vestuaris amb el marcador inicial i molt bones sensacions visitants.

En el segon temps, els d’Ignasi Senabre van tenir l’opció d’obrir el marcador tot just començar amb un tret a l’interior de l’àrea que va sortir fora per molt poc. Però a partir d’aquí, el Cornellà es va fer amb les regnes del partit i va tancar l’Europa al seu terreny. Leo Dos Reis, en el 65′, va rematar de cap un centre lateral que va estar a punt de significar el 0-1.

Amb el pas dels minuts, els verds van continuar generant perill, especialment amb accions d’estratègia, però aquestes aproximacions no es van traduir en gols. Per part seva, els locals també van tenir alguna ocasió a pilota aturada que no va veure porteria. Però en el temps afegit, el local Eric li va guanyar la partida a la defensa del Cornellà i va creuar una pilota per establir l’1 a 0 definitiu.

La setmana vinent, doble partit al Nou Municipal. Dimarts 8/12 a les 18h contra el CF Damm, partit ajornat de la jornada 3. I dissabte 12/12 a les 12h, setena jornada de competició davant el FC Barcelona.

Estadi: Nou Sardenya

Resultat: CE Europa 1-0 Juvenil A

Gols: 1-0 (Eric, 90′)

Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez. Va amonestar el visitant Marcos.

CE EUROPA: Aleix, Manel, Raúl, Alex, Tomás, Albert, Biel, Marçal, Eric, Riki i Oriol.

També van jugar: Mario, Alexis i Eric Nin.

JUVENIL A: León, Urbina, Gerard, Álex, Marcos, Aschalew, Pablo, Pardilla, Leo, Zaid i Gonzalo.

També van jugar: Valter, Iker, Bellido i Jaume.

GONZALO RIUTORT“Partit igualat. Crec que hem tingut millors estones que ells i més presència en la seva àrea, però una acció aïllada on no hem estat contundents ha decantat el partit.”