CRÒNICA J4 | UE CORNELLÀ 1-1 CF BADALONA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J4 | UE CORNELLÀ 1-1 CF BADALONA

Un punt que sap a poc.

Repartiment de punts en el Nou Municipal entre Cornellà i Badalona. Després de la ràpida reacció al gol de Natalio, els verds han dominat, fins i tot amb un efectiu més l’últim tram de partit, i han pogut marcar el gol del triomf en el temps de descompte.

L’inici de partit ha estat igualat però l’equip ha intentat dominar i ha mantingut la possessió. Als 8 minuts, Goldar ha estat a punt de marcar després d’una falta lateral llançada per Gaspar.

El Cornellà ha continuat sent superior i ha tingut un parell d’ocasions per avançar-se. Primer, amb una paret entre Pep i Pere dins de l’àrea que un defensor visitant ha tallat. I després, en una altra acció de Pere Martínez que, després de retallar, ha disparat a les mans de Perales.

En el segon acte, els verds s’han mostrat superiors en els primers minuts però el Badalona ha aconseguit avançar-se mitjançant Natalio. Centrada per banda i rematada del “9” molt ajustada al pal (0-1).

Poc ha durat l’alegria visitant ja que quatre minuts més tard, una perfecta combinació a l’interior de l’àrea ha servit per empatar mitjançant el capità, Pep Caballé.

Arran del gol, els de Xavi Calm han continuat treballant i el Badalona, en el 73′, s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Carbó.

El tram final ha estat de total possessió local, amb ambició i arribades a l’àrea rival. L’embranzida de l’afició ha donat forces per intentar-ho fins al final i Gaspar, en l’afegit, ha tingut el gol de la victòria en les seves botes. Assistència magistral de Juan, control de Gaspar i tret per sobre del travesser.

Amb aquesta acció, el duel ha agonitzat. 8 punts de 12 disputats i seguim invictes.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al Lleida Esportiu (diumenge a les 18:00 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 1-1 CF Badalona

Gols: 0-1, Natalio (52′) / 1-1, Pep Caballé (56′)

Àrbitre: Joan Albert Silvestre Cerdá. Ha amonestat al local Carlos Esteve i als visitants Robusté, Giva i Perales. A més, ha expulsat al visitant Carbó per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja (Manu Torres, 85′), Fall, Carlos Esteve (Leo, 70′), Pep Caballé (Héctor Camps, 79′), Juan, Agus Medina i Gaspar.

CF BADALONA: Perales, Estelles, Escudero, Robusté, Moyano, Carbó, Iván Agudo (Boniquet, 61′), Nana, Natalio (Chaco, 79′), Santi i Giva (Albarrán, 65′).

XAVI CALM: “Un punt més, a seguir treballant i a mirar cap a endavant. No esperàvem rebre el 0 a 1 però l’equip ha reaccionat bé. Als jugadors no se’ls pot dir absolutament res, l’actitud ha estat molt bona. Estem fent un treball molt bo”