CRÒNICA J3 | VALÈNCIA CF MESTALLA 1-2 UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J3 | VALÈNCIA CF MESTALLA 1-2 UE CORNELLÀ

Acabem amb el fortí de l’Antonio Puchades.

La UE Cornellà ha acabat amb la fortalesa de l’estadi del València CF Mestalla després de vèncer per 1 a 2. El treball en equip, la solidesa defensiva i la solvència en atac han permès aconseguir una victòria de gegant per continuar invictes.

El duel en l’Antonio Puchades ha arrencat amb domini local. Als 6 minuts, Fran Navarro ha aprofitat un centre per rematar però la pilota ha sortit desviada. Dos minuts més tard, Ramón ha estat vital evitant un tir del mateix Navarro que el porter del Cornellà ha refusat amb el peu quan ja es cantava el gol.

El Cornellà ho ha intentat al minut 11 amb una falta lateral llançada per Gaspar però l’esfèric s’ha passejat per l’àrea sense trobar rematador.

Poc després, els de Miguel Grau han tingut un parell d’aproximacions que els verds han solucionat sense problemes. A partir d’aquí, el Cornellà ha agafat les regnes del partit i ha pressionat la porteria de Rivero. Eloy Gila, en el 28′, ha rematat un centre de Pere després d’una bona triangulació col·lectiva però la pilota ha tocat en la cama d’un defensor valencianista. I en el 37′, una altra bona combinació ha acabat en una rematada al fons de la xarxa però el col·legiat l’ha anul·lat per fora de joc.

En la represa, els primers minuts han estat d’igualtat però el València CF Mestalla ha tingut una ocasió en el 55′, en un potent tret d’Alex Blanco que s’ha anat al lateral de la xarxa.

Quan el València estava tenint fases de domini, una acció a l’àrea local ha originat el primer gol de la tarda. Pilota per Eloy Gila que, després de lliurar-se del porter, ha rematat al fons de la xarxa.

Sense pràcticament temps per reaccionar, un clar penal a favor ha servit per marcar el 0 a 2 mitjançant Gaspar.

Però la intensitat dels locals, que en cap moment s’han rendit, ha servit per retallar distàncies en el marcador. També des dels onze metres, Kangin Lee ha fet l’1 a 2.

L’últim tram de partit ha estat d’autèntic infart. Amb el record de temporades passades a l’Antonio Puchades, els de Xavi Calm han gestionat a la perfecció els últims instants i han aconseguit la victòria, acabant d’aquesta manera amb la imbatibilidad del Mestalla a casa des de novembre de 2017.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà en el Nou Municipal al CF Badalona (diumenge a les 20:00 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: València CF Mestalla 1-2 UE Cornellà

Gols: 0-1, Eloy Gila (61′) / 0-2, Gaspar (72′ p.) / 1-2, Kangin Lee (75’p.)

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salines. Ha amonestat als locals Kangin Lee i Fernando Román i als visitants Juan Fernández, Pere, Ramón, Goldar i Jaume Pascual,

VALÈNCIA CF MESTALLA: Cristian Rivero, Marc Ferris (Badal, 68′), Centelles, Fernando Román, Guillem Molina, Miki Muñoz, Alex Blanco, Pascual Alba (Merentiel, 72′), Fran Navarro, Kangin Lee i Sito (Pablo Jiménez, 86′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Manu, Goldar,  Borja, Fall, Eloy (Pep Caballé, 66′), Agus, Juan (Jaume Pascual, 78′), Gaspar (Leo, 89′) i Héctor.

XAVI CALM: “Els jugadors, des del minut 0, han sortit a fer el treball. El València és un gran equip i a poc a poc ens hem anat ficant en el partit. L’objectiu era no rifar mai la pilota, intentar assegurar les passades i avançar tots junts. Hem jugat molts minuts de descompte i l’equip ha estat molt bé. Inici somiat, llàstima la Copa del Rey, però en lliga estem bé. Hem de seguir treballant”