CRÒNICA J3 | JUVENIL A 2-0 CF DAMM

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J3 | JUVENIL A 2-0 CF DAMM
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Merescuda i necessària segona victòria.

Els dos gols del Juvenil A en la segona meitat van servir per aconseguir la victòria, en el partit pendent de la tercera jornada de lliga, davant un rival de nivell i directe en la classificació.

Primer temps discret i sense pràcticament accions destacades. Després d’uns minuts de tanteig i escasses aproximacions, la Damm va provar fortuna amb un llançament de falta de Cervera que Eric es va encarregar de desviar. Poc després, Gonzalo Carmona va tenir la rèplica amb un servei de cantonada directe però la pilota va sortir per línia de fons.

Ja en la segona meitat, els de Gonzalo Riutort van sortir amb més intenció i aviat van trobar el premi del gol. A la sortida d’un córner, en el 50′, Gerard Martín va caçar la pilota i va superar el porter visitant. Per davant en el marcador, tranquil·litat i comoditat per a un Juvenil A que va créixer i uns minuts més tard va aconseguir fer el segon, obra de Leo Dos Reis; el davanter va pressionar el defensor de la Damm, es va fer amb la pilota i va situar el 2 a 0.

Fins al final, el conjunt dirigit per Luis García va intentar reduir diferències en el marcador però es va trobar amb una sòlida defensa cornellanenca, concentrada i conscient en tot moment de la importància de deixar els 3 punts a casa.

El proper dissabte, 12 de desembre, setena jornada de lliga al Nou Municipal davant el FC Barcelona (12h – en directe per Esport 3).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 2-0 CF Damm

Gols: 1-0 (Gerard, 50′) / 2-0 (Leo, 62′)

Àrbitre: Rubén Mancera Antón. Va amonestar els locals Alex, Albert i Marc, i els visitants Lucas i Nacho.

JUVENIL A: Eric, Marcos, Gerard, Alex, Marc, Aschalew, Bellido, Alberto, Leo, Zaid i Gonzalo.

També van jugar: Pablo i David.

CF DAMM: Gerard, Lucas, Fuentes, Biel, Vega, Nacho, Víctor, Raúl, Ashot, Domi i Cervera.

També van jugar: Bernat, Cande, Abde, Narcís i Jawad.

GONZALO RIUTORT”Sabíem del potencial ofensiu del rival. Crec que hem aconseguit portar el partit a on volíem i això és mèrit dels jugadors, que han fet una molt bona feina i han aconseguit minimitzar el potencial de la Damm. Crec que és una victòria justa.”