CRÒNICA J2 | UE CORNELLÀ 1-0 AT. LEVANTE

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J2 | UE CORNELLÀ 1-0 AT. LEVANTE

Un excel·lent treball en equip ens permet debutar a casa amb victòria.

La UE Cornellà ha estrenat el Nou Municipal en lliga amb un triomf molt treballat davant l’Atlético Levante. El gol de Pere al fil del descans, després d’una assistència de Juan, ha estat decisiu.

Els verds han sortit seriosos i ben situats, no obstant això, als 6 minuts de partit el conjunt visitant ha tingut la primera oportunitat. Tret d’Eneko que ha sortit fregant el pal. Poc després, el Cornellà ha tingut la rèplica amb un bon cop de cap de Goldar que el porter ha refusat a còrner.

En el minut 22, els nostres han tingut una nova oportunitat per avançar-se amb un perfecte llançament de falta de Leo que Cárdenas ha enviat a còrner.

Però la més clara del primer temps ha arribat pel costat visitant. En una doble ocasió, primer Borja i després Ramón, sota pals, han evitat el que semblava el primer gol de la tarda.

En els últims instants de la primera meitat el ritme ha baixat però, en l’afegit, una magistral assistència de Juan ha servit per obrir la llauna. Pere no ha fallat i ha signat l’1 a 0.

En la represa, la igualtat ha fet acte de presència en els primers instants però, de nou, la intensitat i el ritme s’han apoderat del duel.

Agus Medina, aprofitant una pilota morta a la sortida d’un còrner, ha estat a punt de marcar el segon després d’un tir que s’ha marxat a prop de la fusta.

El crono no ha deixat d’avançar i el Cornellà ha anat fent-se fort, fins i tot ha tingut una ocasió per poder ampliar l’avantatge en el marcador amb un potent tret de Pep que Cárdenas ha allunyat de punys.

Ja en el temps d’afegit, una falta del At. Levante a la vora de l’àrea ha pogut significar l’empat però el llançament s’ha marxat per sobre del travesser de la porteria defensada per Ramón.

Finalment, els 3 punts s’han quedat a casa en l’estrena de lliga en el Nou Municipal. Ara, els de Xavi Calm posaran la ment en el partit de Copa del Rei del proper dimecres dia 5 davant la UE Sant Andreu (20:30 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 1-0 At. Levante

Gols: 1-0, Pere (45′)

Àrbitre: Marcos Latorre Gracia. Ha amonestat als locals Eloy, Fall i Esteve i als visitants Arturo Molina i Joan.

AT. LEVANTE: Cárdenas, Javier Soler, Sito (Iván Moreno, 72′), Víctor Manuel, Álvaro Moreno, Fran Manzanara, Joan, Blesa (Christian, 77′), Eneko (Raúl, 27′), Artur Molina i Manu Viana.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja, Fall, Agus Medina, Pep Caballé, Juan (Esteve, 75′), Leo (Gaspar, 61′) i Eloy (Jorge, 90′).

XAVI CALM: “L’actitud de l’equip ha estat molt bona. Hem de jugar més partits per adaptar-nos i generar més ocasions. El gol al final del primer temps ha estat molt important. Hem tingut errors que no hem de cometre però treballarem per millorar-ho. Tenim molta il·lusió de tornar a jugar la Copa del Rei. Esperem que es vegi un gran ambient”