CRÒNICA J18 | JUVENIL A 4-0 AT. VILLACARLOS

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J18 | JUVENIL A 4-0 AT. VILLACARLOS
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Triomf convincent per finalitzar la primera fase.

El Juvenil A ha deixat els 3 punts a casa després de dominar el partit de principi a fi.

Des de l’inici els verds han sortit amb la idea clara de dominar i així ha estat com Sergi Baldrich ha inaugurat el marcador als 3 minuts de partit. Poc després, i sense pràcticament temps per a la reacció visitant, Marcos ha superat al porter balear per situar el 2-0.

Possessió i domini del conjunt de Gonzalo Riutort durant tot el primer temps, fins que Gonzalo Carmona, abans del descans, ha fet el tercer gol de córner olímpic.

En el segon acte, mateix guió de superioritat del Juvenil A. Els verds, que han tingut aproximacions per ampliar l’avantatge, no han estat encertats en els metres finals. Valter i Urbina, han disposat d’accions clares que no han pogut transformar. Ja en el temps afegit, Uri ha sentenciat amb el quart i definitiu 4-0.

Finalment, el Cornellà s’ha fet amb el triomf en l’últim partit de la primera fase. L’equip iniciarà la segona part de campionat amb 20 punts.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 4-0 At. Villacarlos

Gols: 1-0 (Sergi, 3′) / 2-0 (Marcos, 10′) / 3-0 (Gonzalo, 44′) / 4-0 (Uri, 90′)

Àrbitre: Marc Oltra Saez. Ha amonestat els locals Zaid i Gonzalo, i el visitant Luke.

JUVENIL A: Mou, Iván, Gerard, Marcos, Vila, Pardi, Valter, Zaid, Sergi, Aschalew i Gonzalo.

També han jugat: Iker, Pablo, Tim, Uri i Urbina.

AT. VILLACARLOS: Samu, Toni, Jackson, Luke, Alex, Leo, Andreu, Eithan, Agustí, Arthur i Guti.

També han jugat: Jair, Alejandro, López, Josep i Bautista.