CRÒNICA J1 | JUVENIL A 2-3 AD PENYA ARRABAL

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA J1 | JUVENIL A 2-3 AD PENYA ARRABAL
/ Actualitat, Crònica, Notícies

Inici de lliga inesperat.

Fins en dues ocasions es va posar per davant el Cornellà contra un rival molt intens que no es va ensorrar i va aconseguir remuntar per emportar-se els 3 primers punts.

Bona arrencada de partit amb el gol de Bellido en el 9′ després d’aprofitar un refús del porter. Amb el marcador a favor i el partit sota control, els de Gonzalo Riutort van buscar el segon gol sense èxit. Per contra, el conjunt balear va posar les taules en el marcador faltant 5 minuts per al temps de descans. Una mica abans d’enfilar camí de vestuaris, va arribar de nou Bellido per avançar els verds per segona vegada i signar el seu doblet.

En la segona meitat, Guerrero va igualar en el 53′ i li va donar emoció a un partit que a poc a poc va anar dominant la Penya Arrabal amb intensitat i acostaments perillosos a l’àrea defensada per Mou. Amb més de 20 minuts per davant per reaccionar, els balears van fer el tercer gol.

El Cornellà va insistir però no va ser suficient per generar seriós perill en camp rival. Els visitants van saber gestionar el resultat i es van fer amb la primera victòria del curs 20/21.

La pròxima jornada, desplaçament al camp del RCD Espanyol.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 2-3 AD Penya Arrabal

Gols: 1-0 (Bellido, 9′) / 1-1 (Juiz, 35′) / 2-1 (Bellido, 43′) / 2-2 (Guerrero, 53′) / 2-3 (Joan Toni, 65′)

Àrbitre: Bernat Mas López. Va amonestar els locals Marcos i Noti i els visitants Vázquez i Juiz.

JUVENIL A: Mou, David, Juanca, Marcos, Alex, Aschalew, Pablo, Iker, Bellido, Zaid i Gonzalo.

També van jugar: Valter, Urbi, Noti i Kevin.

AD PENYA ARRABAL: Marcos, Rata, Amadou, Isma, Marc, Vázquez, Juiz, Haitam, Penya, Guerrero i Joan Toni.

També van jugar: Javi López, Medina i Simó.

GONZALO RIUTORT“Hem entrat molt bé al partit però el gol ens ha confós, no ha servit de reforç. Ens ha costat tenir fluïdesa en el joc i el rival poc a poc ha anat creixent. La Penya ha estat vertical i contundent en atac i no hem sabut gestionar-ho. Hem d’aprendre la lliçó, aixecar-nos i preparar el següent partit.”