CRÒNICA FEM | SANT CUGAT FC 3-2 PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | SANT CUGAT FC 3-2 PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Novament la falta d’encert deixa sense premi a l’equip.

El Primer Equip Femení de la Fundació UE Cornellà va tornar a caure en el primer partit a domicili davant el Sant Cugat. La falta d’encert en els metres finals i errors puntuals van tornar a privar a l’equip d’aconseguir la victòria.

Les verdes van començar amb ganes. En els primers compassos van tenir aproximacions clares que no van saber materialitzar. Entre elles, un travesser i una bona intervenció de la portera local. Però en els minuts 21 i 28, després de dos errors, les locals es van situar 2-0 en el marcador. Poc després, va arribar el tercer però just abans del descans, Julia va retallar diferències i va mantenir vives les esperances.

En el segon temps, el Cornellà va estar millor i va aconseguir marcar el 3-2 obra d’Isa Santiago. A partir d’aquí, les de Víctor Sambola van buscar l’empat però, una setmana més, es van trobar amb la mala fortuna de cara a porteria.

La propera jornada, el Primer Equip FEM rebrà a la FE At. Vilafranca (diumenge, 18:15h).

Estadi: ZEM Jaume Tubau.

Resultat: Sant Cugat FC 3-2 Primer Equip FEM

Àrbitre: Julia Dauder Perelló. Va amonestar a les locals Sara i Elisabet Martínez i a la visitant Julia.

SANT CUGAT FC: Tamara, Elisabet Martínez, Elisabet Romero, Laura, Yeimi, Sara Zauner, Marta, Sara García, Sese, Paula i Adriana.

PRIMER EQUIP FEM: Lucia, Vanessa, Posca, Maria, Julia, Daniela, Claudia, Isabel, Tania, Judith i Ana.

VÍCTOR SAMBOLA: “Traiem molt bones sensacions malgrat la derrota. Sabem l’equip que tenim i el que podem donar. Seguim amb la falta d’efectivitat a dalt. Les jugadores van sortir amb ganes i motivades després del partit. Ara ens ve un important partit a casa. Hem de seguir i donar suport a les noies per aconseguir la primera victòria.”