CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIPO 1-1 FE AT. VILAFRANCA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIPO 1-1 FE AT. VILAFRANCA
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Un punt que sap a poc.

El Primer Equip Femení de la Fundació UE Cornellà no va poder passar de l’empat a 1 davant l’At. Vilafranca. Després de competir a bon nivell durant els 90 minuts, les noies no van aconseguir la primera victòria de la temporada.

Tot just començar, gerro d’aigua freda. Als 2 minuts, la visitant Aina va culminar una acció en atac i va avançar al conjunt de l’Alt Penedès. Amb el marcador en contra, el Cornellà va haver d’estrènyer per empatar i va estar a punt d’aconseguir-ho des del punt de penal però el llançament va marxar fora, no obstant això, poc abans del descans Claudia Merino, també des dels onze metres, va posar les taules en el marcador.

En la segona meitat, les nostres van entrar amb una marxa més i van posar en serioses dificultats a la defensa rival, però l’encert final va tornar a ser l’assignatura pendent per a un equip que va tornar a tenir clares oportunitats i no va aconseguir materialitzar-les.

Fins al final, el Cornellà va tenir molt a prop la victòria però l’empat a 1 va ser el resultat definitiu al Nou Municipal.

La pròxima jornada, el Primer Equip FEM es desplaçarà al camp del Riudoms.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Primer Equip FEM 1-1 FE At. Vilafranca

Àrbitre: Youssef Ouchribou. Va amonestar a la local Judith i a les visitants Celia i Clara.

PRIMER EQUIP FEM: Nora, Vanessa, Posca, Maria, Verónica, Daniela, Claudia, Isabel, Alba, Tania i Judith.

AT. VILAFRANCA: Maria, Clara, Carla, Celia, Gemma, Aina, Laura, Xenia, Nerea, Ariadna i Paula.

VÍCTOR SAMBOLA: “Després d’una gran feina, el resultat no acompanya. Hi ha coses que s’han de polir i detalls que cal treballar. No estem tenint sort però no cal lamentar-se, toca treballar i preparar el partit contra Riudoms. Estic orgullós de les meves jugadores, queda molt i les ganes són aquí.”