CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 7-1 CE LLERONA

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 7-1 CE LLERONA
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Contundent victòria per començar l’any.

El Primer Equip FEM va vèncer amb comoditat al Llerona en el primer partit del 2020.

Des del principi, l’objectiu de les nostres va ser portar la iniciativa i generar perill sobre l’àrea rival. Isa i Irene, als 20 minuts, van situar el 2 a 0 en el marcador. Abans del descans, Marta va fer el tercer però les visitants van anotar per retallar diferències.

Amb el 3 a 1 en el marcador, la segona meitat va ser totalment dominada per les noies de Víctor Sambola. Als pocs minuts de començar, Alicia va fer el quart transformant un penal i a partir d’aquí, joc a plaer i tres gols més per sentenciar, obra de Daniela, Isa i novament Alicia.

Aquesta setmana, les noies tindran dos nous partits. El divendres 17 a les 20:45h al Nou Municipal, el duel pendent davant la UE Porqueres i el diumenge 19 a les 17:30h, últim partit de la primera volta al camp de la Roca Pª Blanc Blava.

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 7-1 Llerona

Àrbitre: Germán Carrasco Baca. Va amonestar a la local Adara i a les visitants Tania, Martina, Lorena, Nuria i Ana.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, Nuria, Alicia, Claudia, Isa, Alba, Irene, Ana, Adara i Marta.

LLERONA: Laura, Tania, Viñas, Lorena, Ana, Rita, Judit, Nuria, Jana, Martina i Laia.

VÍCTOR SAMBOLA: “Partit molt complet, tant en aspecte defensiu com ofensiu. Vam tenir molt bon joc a nivell col·lectiu i van sortir les coses. Les ocasions es van materialitzar i no ens vam desconnectar en cap moment. Bon rendiment per començar l’any abans d’afrontar els pròxims dos partits d’aquesta setmana.