CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 5-1 VERDU-VALL DEL CORB

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 5-1 VERDU-VALL DEL CORB
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Amb els deures fets.

El Primer Equip FEM de la Fundació UEC va treballar per desfer la igualada en el primer temps i va resoldre amb contundència el partit davant el cuer del grup. Amb aquest triomf, les noies de Víctor Sambola marxen a l’aturada pel pont amb unes sensacions excel·lents.

En el primer temps, Isa Santiago va obrir el marcador prop de la mitja hora de joc però en el 42′, les visitants van empatar mitjançant Gemma, jugadora més perillosa en l’atac del Verdu-Vall. Les verdes no es van conformar amb l’empat i es van tornar a posar per davant abans del descans, gol obra de Daniela.

Ja en el segon temps, el Cornellà va fer el tercer tot just començar, novament de les botes d’Isa. A partir d’aquí, el desgast físic de les rivals, amb un únic canvi, va ser decisiu i les nostres van generar ocasions que van acabar materialitzant. Alicia, en el 74′, i Marta, en el 84′, van marcar el quart i cinquè gol.

Després de l’aturada pel pont, les noies visitaran el Món Femení Terrassa.

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 5-1 Verdu-Vall del Corb

Àrbitre: Pablo González Ferrer. Sense amonestacions

PRIMER EQUIP FEM: Lucia, Posca, Alicia, Daniela, Isa, Alba, Irene, Tania, Judith, Adara i Marta.

VERDU-VALL DEL CORB: Beatriu, Maria, Itziar, Llucia, Laia, Nuria, Vargas, Lidia, Elia, Gabriela i Gemma.

VÍCTOR SAMBOLA: “Partit molt complet de les nostres, amb molta actitud i treball. Hi ha alguns detalls que hem de treballar de cara al proper partit davant un dels rivals més difícils de la categoria. Content pel treball de tota la plantila.”