Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 4-1 SE AEM
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Partit complet i nova victòria.

El Primer Equip Femení de la Fundació UE Cornellà continua amb la bona dinàmica després de superar de manera contundent a l’AEM.

En la primera meitat, i malgrat el bon joc de les visitants, les noies de Víctor Sambola van estar ben organitzades i van saber materialitzar les ocasions produïdes per marxar-se amb un còmode avantatge al descans. Isa, en el 33′, i Irene, en el 38′, van marcar per a les verds.

En el segon acte, i amb el marcador a favor, el Cornellà va jugar amb comoditat i va ampliar l’avantatge en el marcador. Daniela, en el minut 49′, va fer el 3-0 i Adara, en el tram final, va arrodonir amb el quart. Ja en els últims compassos, amb més cor que cap, l’AEM va maquillar el marcador amb el 4 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria, la segona de la temporada, les noies es situen en la novena posició de la classificació amb 8 punts.

La pròxima jornada, el Primer Equip FEM visitarà l’AEC Manlleu.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 4-1 AEM

Àrbitre: Nerea López Díaz. Va amonestar a la visitant Samantha.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, Posca, María, Alicia, Daniela, Isa, Alba, Irene, Tania i Marta.

AEM: Laura, Alba, Jana, Maria, Mireia, Lorena, Ester, Marta, Miriam, Samantha i Ona.

VÍCTOR SAMBOLA“Contents amb el treball de les jugadores. Després del punt de la setmana passada, era important guanyar a casa i així ho vam fer. Cada vegada estem treballant millor i els resultats continuaran arribant.