CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 3-4 CD RIUDOMS

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 3-4 CD RIUDOMS
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

La falta de contundència en l’àrea rival marca el resultat.

El Primer Equip FEM no va poder deixar la victòria a casa després de caure, en un final molt ajustat, davant el segon classificat.

La primera part va ser de domini visitant. El Riudoms va realitzar el seu joc i va aconseguir arribar al descans amb el 0-2 en el marcador.

En la represa, el Cornellà es va ficar en el partit amb un gol en pròpia de les rivals però novament les del Baix Camp van marcar. Ja en els minuts finals, l’equip de Víctor Sambola es va tirar a dalt i es va ficar en el partit amb un bon gol de Claudia Merino, no obstant això, una altra vegada el Riudoms va agafar avantatge amb el 2-4. I en l’últim sospir, Judith va fer el tercer i definitiu 3 a 4.

El proper cap de setmana, aturada de competició pel Carnestoltes.

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 3-4 CD Riudoms

Àrbitre: Juan Manuel Martin Varas. Va amonestar a les visitants Laura i Margarida.

PRIMER EQUIP FEM: Nora, Vanessa, Nuria, Alicia, Daniela, Claudia, Isa, Alba, Tania, Judith i Marta.

CD RIUDOMS: Brigida, Domi, Isabel, Cristina, Mireia, Andrea, Irati, Joana, Laura, Garrit i Vernet.

VÍCTOR SAMBOLA: “Males sensacions per la derrota. De quatre arribades, ens van fer quatre gols i nosaltres no vam saber culminar totes les oportunitats generades. Ja són diverses setmanes amb el mateix problema, caldria tenir més seguretat de cara a porteria. Però malgrat totes les circumstàncies, satisfet per com treballa l’equip dia a dia. Ara tenim dues setmanes per preparar el derbi contra la Fontsanta”