CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 2-0 CD FONTSANTA FATJÓ

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 2-0 CD FONTSANTA FATJÓ
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

La primera ja ha arribat.

Partit molt seriós i complet de les noies del Primer Equip Femení de la Fundació UE Cornellà que van estar encertades de cara a porteria i van aconseguir el primer triomf en el derbi.

En una de les primeres accions de perill, Judith Góngora va obrir el marcador i va posar per davant a les de Víctor Sambola. Sense malgrat sofrir ocasions, l’equip va mantenir el mínim avantatge fins al descans.

En la segona meitat, serietat i bon posicionament que va dificultar molt la feina al conjunt groc. Amb el pas dels minuts, les verdes tenien controlat el duel i Julia Vidal, en el tram final, va marcar el segon i va sentenciar el partit.

La pròxima jornada, el Primer Equip FEM es desplaçarà al camp de la FP Jupiter.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 2-0 CD Fontsanta Fatjó

Àrbitre: Iván Ramos Muñoz. Va amonestar a les visitants Maria Inés i Nerea. A més, va expulsar a la visitant Paula per doble amonestació.

PRIMER EQUIP FEM: Nora, Vanessa, Maria, Julia, Alicia, Claudia, Alba, Irene, Tania, Judith i Ana.

CD FONTSANTA FATJÓ: Natsumi, Andrea Blázquez, Cristina, Andrea Altmann, Paula, Berta, Sofia, Jessica, Raquel, Melissa i Patricia.

VÍCTOR SAMBOLA: “Estem molt contents. És una victòria que hauria d’haver arribat abans però al final hi ha una molt bona actitud per part de les jugadores. Una setmana més i a continuar treballant ”