CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 1-0 SANT CUGAT FC

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 1-0 SANT CUGAT FC
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

L’estratègia permet aconseguir la victòria en l’últim minut.

El Primer Equip FEM va superar el Sant Cugat, un rival que encara no havia perdut com a visitant, gràcies a la diana d’Adara en l’últim minut de partit.

En una primera meitat igualada i de nivell, tots dos equips van tenir oportunitats que no van saber aprofitar. D’aquesta manera, el marcador no es va moure una vegada finalitzats els primers 45 minuts.

En el segon acte, mateix guió entre dos equips situats en la zona mitjana/alta de la classificació. Amb el pas dels minuts i el partit totalment obert, qualsevol cosa podia passar fins que Adara, en el límit reglamentari, va fer el primer i únic gol del partit arran d’una acció d’estratègia.

Segona victòria consecutiva de les noies, que van superar a un rival directe i s’aproximen més que mai a la cinquena posició de la taula.

En la pròxima jornada, les verdes visitaran a la FE At. Vilafranca (diumenge, 16:30h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: Primer Equip FEM 1-0 Sant Cugat FC

Àrbitre: Sergi López Massana. Va amonestar a les locals Judith i Tania i a les visitants Laura, Elena i Paula.

PRIMER EQUIP FEM: Nora, Vanessa, Nuria, Posca, Daniela, Claudia, Isa, Alba, Judith, Adara i Marta.

SANT CUGAT: Alba, Laura, Marta, Yeimi, Zauner, Elena, Mónica, Marta, Sara, María i Paula.

VÍCTOR SAMBOLA“Arribàvem amb un inici de segona volta molt bo després del triomf davant el Pubilla. Sabíem que el rival encara no havia perdut fora de casa i això és un plus de motivació. Una setmana més torno a felicitar les meves jugadores per l’actitud i la victòria. Continuem treballant.”