CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 0-2 CE PUBILLA CASAS

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | PRIMER EQUIP 0-2 CE PUBILLA CASAS
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

La falta d’efectivitat condemna a les noies en l’estrena.

El Primer Equip Femení de la Fundació UE Cornellà va caure en la seva estrena a Preferent davant el Pubilla Casas. Malgrat les múltiples ocasions generades, les visitants van fer dos gols en la segona meitat, en menys de 10 minuts, i van deixar el partit encarrilat.

El Cornellà va sortir amb ganes. El domini i les aproximacions a l’àrea rival es produïen però les de Víctor Sambola, una vegada i una altra, es trobaven amb la falta d’encert. Després d’una primera meitat de domini local, les verds es van anar al descans amb la sensació de no haver aprofitat la quantitat d’oportunitats.

En el segon temps, les visitants van aprofitar dues ocasions per situar el 0 a 2 en el marcador.  A partir d’aquí, les nostres no es van ensorrar i van continuar estrenyent a la recerca del gol, que van poder haver-ho aconseguit si el col·legiat hagués assenyalat un penal a favor en una clara acció dins de l’àrea rival. Però de nou, la falta d’encert en els metres finals va deixar sense premi a un equip que va merèixer una mica més en el debut a Preferent.

La pròxima jornada, el Primer Equip FEM es desplaçarà al camp del Sant Cugat FC.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Primer Equip FEM 0-2 CE Pubilla Casas

Àrbitre: Marc Riera Muñoz. Va amonestar a l’entrenador local, Víctor Sambola, i a les visitants Dayanna, Sonia i Harold (auxiliar). A més, va expulsar a la visitant Laura.

PRIMER EQUIP FEM: Lucia, Vanessa, Posca, Maria, Julia, Alicia, Daniela, Claudia, Alba, Irene i Rocío.

CE PUBILLA CASAS: Laura, Sonia, Villegas, Patricia, Olga, Adriana, Alba, Dayanna, Natalia, Mencos i Inés.

VÍCTOR SAMBOLA: “Vam dominar els primers 30 minuts però amb poca decisió de cara a porteria. Vam tenir moltes aproximacions que no vam saber materialitzar. Ens enfrontem a un rival amb experiència, que sap el que és la categoria. Hem de corregir errors i treballar per intentar treure els 3 punts a Sant Cugat.”