CRÒNICA FEM | MÓN FEMENÍ TERRASSA 4-3 PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | MÓN FEMENÍ TERRASSA 4-3 PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Derrota amb el cap ben alt.

El Primer Equip FEM de la Fundació UEC va realitzar un gran partit en un dels escenaris més complicats de la lliga i va posar contra les cordes al nou líder del grup.

Fort inici de les locals que als 10 minuts ja manaven al marcador amb dos gols d’avantatge. Les verdes, per part seva, en cap moment es van desconnectar del partit i superat el quart d’hora de joc van retallar diferències amb el gol d’Isa Santiago. Amb la victòria per la mínima de les locals es va arribar al descans.

En el segon temps, el Món Femení va tornar a ampliar l’avantatge en el marcador però novament Isa, ja en el tram final, va mantenir vives les esperances, no obstant això, la màxima golejadora del Món Femení, Georgina, va deixar el partit pràcticament sentenciat amb el quart. Alicia, en l’últim minut, va fer el tercer i va permetre a les verdes sortir de Terrassa amb el cap ben alt.

La setmana vinent, les noies rebran a la UE Porqueres en l’últim partit de l’any (diumenge, 16:30h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Ca N’Anglada

Resultado: Món Femení 4-3 Primer Equip FEM

Àrbitre: Pol Freixanet Fusté. Va amonestar a les locals Shara i Ventura i a les visitants Lucía, Claudia i Vanessa.

MÓN FEMENÍ: Silvia, Judit, Panisello, Shara, Lidia, Clara, Georgina, Julia, Carla, Maria i Ventura.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, Posca, Alicia, Daniela, Claudia, Isa, Alba, Irene, Tania i Marta.

VÍCTOR SAMBOLA“Partit molt competit i complet de les jugadores davant un rival superior. Malgrat anar amb 14 jugadores, de les quals dos eren porteres, vam tenir un ritme espectacular. Toca continuar treballant per afrontar l’important últim partit abans de les vacances.”