CRÒNICA FEM | FE AT. VILAFRANCA 1-1 PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | FE AT. VILAFRANCA 1-1 PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Un punt per mantenir la bona dinàmica.

El Primer Equip FEM va aconseguir un bon punt a domicili per continuar amb la bona línia de resultats. Malgrat fallar un penal, les noies van saber reaccionar al gol de les locals per puntuar.

En una primera meitat sense molt a destacar, les de casa es van avançar al quart d’hora de partit arran d’un llunyà llançament de falta. Abans del descans, les de Víctor Sambola van tenir una oportunitat d’or per empatar en forma de penal que no van saber aprofitar.

En el segon temps, el Cornellà va buscar la reacció i la va trobar. En els últims minuts, i com ja és habitual, un servei de cantonada rematat per Isa va servir per situar les taules al marcador.

En la pròxima jornada, les verdes rebran al CD Riudoms (diumenge, 16:30h).

Estadi: ZEM Vilfranca del Penedès

Resultat: FE At. Vilafranca 1-1 Primer Equip FEM

Àrbitre: Joan Cols Rafols. Va amonestar a la local Abril i a les visitants Claudia i Vanessa.

FE AT. VILAFRANCA: Ainna, Clara, Celia, Mireia, Gemma, Montserrat, Peralta, Èlia, Abril, Nerea i Paula.

PRIMER EQUIP FEM: Lluïa, Nuria, Posca, Alicia, Daniela, Claudia, Alba, Tania, Judith, Ana i Marta.

VÍCTOR SAMBOLA“Sabíem que era un camp molt complicat. Vam tenir moltes ocasions i no vam estar encertades fins al final. Ens va faltar efectivitat en els metres finals però és un punt important per continuar a la part alta de la taula. Ara toca treballar per afrontar un altre partit important davant Riudoms.”