CRÒNICA FEM | CE PUBILLA CASAS 1-2 PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | CE PUBILLA CASAS 1-2 PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Les noies inicien la segona volta amb victòria.

El Primer Equip FEM va superar el Pubilla Casas gràcies als gols d’Adara i Isa en la segona meitat.

Primera part igualada en la qual cap dels equips va poder obrir el marcador. Sense moltes ocasions, ni Pubilla ni Cornellà van aconseguir fer-se amb el domini del joc i el resultat al descans va reflectir l’empat inicial.

En el segon acte, les de Víctor Sambola van estar millors que el seu rival i van aconseguir posar-se per davant amb un gran gol de falta, obra d’Adara. Poc després, va arribar pràcticament la sentència amb un mà a mà que Isa va resoldre, no obstant això, va tocar sofrir fins al final amb el gol de les locals, que les va permetre tenir esperances però no van aconseguir igualar.

Bona victòria de l’equip, la tercera de la temporada a domicili, que permet encarar la segona volta amb optimisme i ambició.

En la pròxima jornada, les noies rebran al Sant Cugat FC (diumenge, 16:15h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Municipal Pubilla Casas

Resultat: CE Pubilla Casas 1-2 Primer Equip FEM

Àrbitre: Anael Ruíz Díaz. Va amonestar a les locals Lorena, Ruth i Natalia.

PUBILLA CASAS: Laura, Lorena, Sonia, Patricia, Olga, Eva, Natalia, Inés, Verónica, Maria i Alba.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, Nuria, Alicia, Claudia, Isa, Alba, Irene, Judith, Ana i Marta.

VÍCTOR SAMBOLA: “Partit molt complet per part de les nostres. A nivell tàctic, el que es va treballar durant la setmana va sortir. Ens vam enfrontar a un equip dur i intens i les noies van llegir molt bé el partit i van prendre les decisions encertades. Ens acostem a la part mitjana/alta de la classificació. Ara toca preparar la següent jornada davant un altre complicat rival, el Sant Cugat.”