CRÒNICA FEM | CD FONTSANTA FATJÓ 5-4 PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | CD FONTSANTA FATJÓ 5-4 PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Un mal inici condemna a les nostres en el derbi.

El Primer Equip FEM no va poder obtenir res positiu del duel davant la Fontsanta després de caure per la mínima en un tram final molt intens.

Mal començament del conjunt de Víctor Sambola, que es va veure superat en la primera mitja hora pel rival i va encaixar 3 gols. Però les verdes, en la recta final del primer temps, van reaccionar i es van anar al descans 3 a 3 gràcies al doblet d’Alicia i al gol de Daniela.

En la segona part, bona arrencada del Cornellà que es va posar per davant amb la diana d’Alicia, que va signar un hattrick (3-4). A partir d’aquí, les grogues van superar les nostres i van tornar a remuntar el partit faltant 15 minuts per al final. La fortuna de cara a porteria va tornar a decidir el duel.

Ara, les noies es situen en la novena posició de la classificació amb 28 punts. El pròxim cap de setmana, rebran a la FP Jupiter.

Estadi: Municipal Fontsanta Fatjó

Resultat: CD Fontsanta Fatjó 5-4 Primer Equip FEM

Àrbitre: Gonzalo Aguilera Felipe. Va amonestar a les locals Jessica i Patricia i a la visitant Claudia.

CD FONTSANTA FATJÓ: Natsumi, Ainhoa, Cristina, Ariana, Helena, Berta, Tamara, Jessica, Raquel, Patricia i Ariadna.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, Nuria, Posca, Alicia, Daniela, Alba, Tania, Judith, Ana i Marta.

VÍCTOR SAMBOLA“Partit molt dur i competit davant la Fontsanta. Llàstima del resultat, no vam estar encertats en segons que accions i això ens va costar la derrota. Toca seguir per afrontar la pròxima jornada a casa.”