CRÒNICA FEM | AEC MANLLEU 1-6 PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA FEM | AEC MANLLEU 1-6 PRIMER EQUIP
/ Actualitat, Crònica, Futbol Femení, Notícies

Golejada per continuar creixent.

El Primer Equip Femení de la Fundació UE Cornellà va superar amb contundència el seu rival en un partit amb dues parts molt diferents.

En la primera meitat, enfrontament igualat entre dos equips que van tenir bones aproximacions de perill sobre l’àrea rival. Alicia, en el minut 23, va aprofitar una falta per posar per davant el Cornellà. Amb el mínim avantatge i ocasions per a tots dos costats, va finalitzar el primer temps.

En la segona part, amb més tranquil·litat, les verdes van estar més encertades de cara a porteria i de nou Alicia, en el 50′, va fer el 0-2. Uns minuts més tard, pràcticament de cop, Judith i Irene van fer el tercer i quart. Ja amb el partit més que encarrilat, el Manlleu va retallar diferències però les de Víctor Sambola no es van relaxar i van arrodonir el marcador amb dos gols més en el tram final, obra d’Irene i Claudia

Segona victòria consecutiva i tercera en quatre partits. El Primer Equip FEM continua la seva progressió a Preferent.

La pròxima jornada, les noies rebran al CF Palautordera (diumenge, 16:30h).

Estadi: Municipal Manlleu

Resultat: AEC Manlleu 1-6 Primer Equip FEM

Àrbitre: Roger Giró Pujols. Va amonestar a les locals Ivet i Cristina i a les visitants Claudia i Alba.

AEC MANLLEU: Berta, Ivet, Claudia, Julia, Claudia, Estel, Judit, Anna, Sheila, Mónica i Ona.

PRIMER EQUIP FEM: Lucía, Vanessa, María, Alicia, Daniela, Claudia, Alba, Tania, Judith, Adara i Marta.

VÍCTOR SAMBOLA: “Molt content amb l’equip, pel treball tant dins com fora del camp. Estem en una bona dinàmica i esperem poder allargar-la la següent jornada contra el líder de la categoria.”