CRÒNICA | AE PRAT 1-1 UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » CRÒNICA | AE PRAT 1-1 UE CORNELLÀ
/ Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Empat en el tercer partit de preparació.

La UE Cornellà ha disputat aquesta tarda el seu tercer compromís de pretemporada. Després del gol inicial de Fedda, el Prat aconseguia empatar en el temps de descompte.

L’equip local va tractar de controlar des de l’inici el partit però sense generar ocasions clares de gol. Amb el pas dels minuts el Cornellà va intentar agafar les regnes del partit encara que sense generar perill sobre l’àrea del Prat.

Les primeres ocasions van arribar per als locals. Als 9 minuts, una centrada de Toni Larrosa des de la dreta va ser rematada per Poves. En el minut 33, l’àrbitre va anul·lar un gol als locals per fora de joc de Carlos García, després d’una jugada d’estratègia dels potablava.

A la represa, els homes de Xavi Calm van intentar prendre de nou el control del partit. Després d’algunes aproximacions a l’àrea defensada per Andrés, i després d’un servei de cantonada servit per Miguel, Fedda, amb una rematada ajustada, va avançar als nostres.

S’acostava el tram final del partit i el desgast físic es notava, no obstant això, el Prat seguia buscant l’empat.

Finalment, després d’algunes bones actuacions de Ramón, en el minut 92, va arribar l’empat dels locals amb una rematada de Sergi Moreno que col·locava l’1 a 1 al Sagnier.

El següent compromís de pretemporada de l’equip serà demà -dilluns- a les 19:00h en el Torneig Històrics davant la UE Sants i la UA Horta.

FICHA TÈCNICA

Estadi: Municipal El Sagnier.

Resultat: AE Prat 1-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Fedda, 90′) y 1-1 (Sergi Moreno, 90+)

Àrbitre: Miguel Ángel Moreno Villaecija. Sense amonestacions.

AE PRAT: Andrés, Juanito, Carlos García, Cardenas, Guillem, Putxi, Pla, Pedro Bravo, Toni Larrossa, Poves i Zárate.

També van jugar: Fede, Oriol Ricarte, Salva, Pau López, Sergi Moreno, Guiu, Padilla, Campos, Víctor i Carlos.

UE CORNELLÀ: Sergio, Pol Sandoval, Ignasi, Marc, Ricard, Fall, Alejandro, Machuca, Fedda, Jaume i Peris.

També van jugar: Jude, Ramon, Miguel, Eloi, Kilian y Gao.

XAVI CALM: “Partit típic de pretemporada. El fet d’haver de jugar ahir a Sant Feliu, avui contra el Prat i demà el Torneig Històrics ha fet que molts juvenils juguessin avui. Estic molt content amb l’actuació de tots. Una llàstima encaixar el gol de l’empat al 92’. Això no pot tornar a passar.”