COPA DEL REY: UE CORNELLÀ 1-1 UE SANT ANDREU*

Inicio » Notícies » Actualitat » COPA DEL REY: UE CORNELLÀ 1-1 UE SANT ANDREU*
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica

Els penals ens eliminen de la Copa del Rey.
El Primer Equip cau derrotat en la tanda de penals davant la UE Sant Andreu i s’acomiada de la competició del KO en la primera eliminatòria.

El duel ha començat amb igualtat i sense aproximacions de perill. No obstant això, el Sant Andreu, en el 10′, ha tingut la primera després d’una falta llançada per Ton que Ramón ha refusat.

La primera meitat ha avançat sense conseqüències però, per segona vegada, els de Mikel Azparren han tingut una clara. Ràpida contra que ha permès a Josu plantar-se solament davant Ramón. El porter del Cornellà, molt veloç, ha allunyat el perill.

Just abans del descans, els de Xavi Calm s’han acostat a l’àrea rival amb un centre d’ Agus Medina que Pep Caballé ha rematat a les mans de Segovia.

En la segona meitat, el Cornellà ha sortit amb una marxa més i en els primers compassos ha generat seriós perill a l’àrea rival.

Tot just començar, Agus ha estat a punt d’aprofitar un centre de Gaspar que ha tret la defensa visitant.

Els bons minuts del Cornellà s’han traduït en ocasions. Manu Torres, ha rematat un centre que ha estat molt a prop d’entrar però el col·legiat l’ha anul·lat per fora de joc.

Poc després, Jaume Pascual també ha tingut la seva però David López ha estat providencial tallant l’acció.

I després de tant insistir, ha arribat la recompensa en forma de gol. Centrada de Gapar y Eloy Gila ha rematat per posar l’1 a 0.

A partir d’aquí, els quatribarrats no han baixat els braços i han aconseguit empatar mitjançant Felipe, després d’un gran centre de Ton.

Amb el resultat d’1 a 1 ha començat la mitja hora de pròrroga en la qual el Cornellà, en el 93′, ha estat a punt de marcar mitjançant Goldar amb un fort cop de cap.

Els de Mikel Azparren, que s’han quedat amb dos homes menys per les expulsions de Carroza i Josu, han seguit lluitant fins arribar als penals en els quals, després de 12 llançaments, han accedit a la següent ronda de la Copa del Rey.

Ara, l’equip descansarà  i posarà la ment en el partit del dissabte en el camp del València CF Mestalla, corresponent a la tercera jornada de lliga (19:00 h).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: UE Cornellà 1-1 UE Sant Andreu*

Gols: 1-0, Eloy (67′) / 1-1, Felipe (82′)

Àrbitre: Pedro Sureda Conca. Ha amonestat als locals Agus Medina, Goldar i Gaspar i als visitants Segovia i Ferrán. A més, ha expulsat als visitants Carroza, Josu i a un membre del cos tècnic.

UE CORNELLÀ: Ramón, Agus, Ricard (Héctor Camps, 97′), Goldar, Manu Torres, Fall, Eloy Gila (Carlos Esteve, 83′), Pep  Caballé, Jaume Pascual (Juan, 66′), Leo i Gaspar.

UE SANT ANDREU: Segovia, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Víctor (Felipe, 81′), Josu, Juanan (Carlos 76′), Elhadji, Ton i Kuku (Ferrán, 63′).

XAVI CALM: “Volíem seguir endavant en la Copa. Demanem perdó a l’afició. La UE Sant Andreu ha jugat molt bon partit fins i tot amb dos homes menys. Ens hem de recuperar ràpidament per afrontar la trobada del dissabte”