CONQUISTEM EL VILLAMARÍN (1-3)

Inicio » Notícies » Actualitat » CONQUISTEM EL VILLAMARÍN (1-3)

La UE Cornellà aconsegueix un triomf de categoria davant el Betis Deportivo.

Partit de nivell i superioritat d’un Cornellà, en l’estrena de la segona equipació, que ha aconseguit fer-se amb tres punts molt valuosos en la seva visita al Benito Villamarín, gràcies al doblet de Víctor i a la diana de Zalaya.

Primera meitat amb alternatives entre dos equips que han buscat el gol, encara que han estat els verds els qui han portat més perill a l’àrea rival. Andrada, amb una rematada al lateral de la xarxa, i Víctor, amb un tir que s’ha estavellat en el pal, han estat molt a prop d’obrir el marcador. Però no ha estat fins a la mitja hora de joc quan Víctor Fernández ha culminat una assistència de Moha Traoré per posar l’equip per davant.

Amb el pas dels minuts, i ja situats en el tram final del primer temps, el local Raúl ha aconseguit empatar el partit. Poc després, just abans del descans, Pipo ha tornat a estavellar una pilota en la fusta.

En el segon temps, els de Raúl Casañ han arrencat forts i Víctor Fernández ha tornat a posar per davant l’equip amb un gran gol. Diana que ha confirmat la bona feina i la superioritat dels nostres. La sentència, als 78 minuts, ha arribat de les botes de Zalaya; el central ha realitzat un magistral llançament de falta des de la distància i ha situat el definitiu 1 a 3.

Amb aquesta gran victòria, la Unió Esportiva Cornellà es col·loca amb 16 punts en la taula classificatòria.

La setmana vinent, nova jornada de competició al Nou Municipal davant el Sevilla Atlético  (diumenge 21/11, 12h).

Estadi: Benito Villamarín

Resultat: Betis Deportivo 1-3 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Víctor, 30’) / 1-1 (Raúl, 37′) / 1-2 (Víctor, 49′) / 1-3 (Zalaya, 78′)

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas. Ha amonestat els locals Simón i Mizzian, i el visitant Rulo.

BETIS DEPORTIVO: Rebollo, Fran, Kike (Mizzian, 75′), Simón, Baró (Sibo, 75′), Callejón, Yassin (Ortiz, 82′), Baena (Moha, 62′), Lara, Juan i Raúl.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andrada (Andreu, 68′), Rulo, Mancuso, Chiki (Eloy, 83′), Víctor (Gonpi, 66′), Zalaya, Pepe (Dorca, 63′), Albizua, Moha i Pipo.

RAÚL CASAÑ“Content, feliç i molt orgullós pel treball de tots els jugadors. Hem sabut utilitzar bé les nostres armes. Ens hem enfrontat a un rival jove i amb molta qualitat i l’equip ha estat a l’alçada. Contents per sumar els 3 punts en un escenari tan especial com és el Benito Villamarín.”