COMUNICAT OFICIAL | SUSPENSIÓ PEL CORONAVIRUS

Inicio » Notícies » Actualitat » COMUNICAT OFICIAL | SUSPENSIÓ PEL CORONAVIRUS
/ Actualitat, Notícies

COMUNICAT OFICIAL | SUSPENSIÓ PEL CORONAVIRUS

Se suspèn la competició durant les pròximes dues setmanes.

Tal com ha comunicat la Real Federació Espanyla de Futbol de manera oficial en el matí d’avui, davant l’alerta sanitària per la malaltia del coronavirus, queden suspesos tots els partits de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professionals (Segona Divisió B) per a les pròximes dues setmanes.

Aquesta mesura afecta a les jornades 29 i 30 que la UE Cornellà havia de disputar davant l’Hércules CF (Estadi Ric Pérez) i contra l’Orihuela CF (Nou Municipal).

De la mateixa manera, la Federació Catalana de Futbol també ha decidit suspendre tots els partits, tant de categories regionals com de futbol base, durant les dues pròximes setmanes.

La UE Cornellà entén i respecta totes les decisions adoptades i espera que la situació millori al més aviat possible. A través dels canals oficials del club es continuarà informant de qualsevol novetat.

A continuació, us deixem uns consells a seguir per protegir-vos i prevenir el virus:

  • Rentar-se les mans sovint (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Evitar el contacte pròxim amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos o esternuts, i no compartir les pertinences personals.
  • Evitar compartir menjar i utensilis (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes sense netejar-los degudament.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs