CLUB | PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT UE CORNELLÀ – LLEIDA ESPORTIU

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » CLUB | PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT UE CORNELLÀ – LLEIDA ESPORTIU
/ Actualitat Primer Equip, Notícies

CLUB | PROMOCIONS ESPECIALS PER AL PARTIT UE CORNELLÀ – LLEIDA ESPORTIU

Aquest diumenge l’equip jugarà un partit trascendental i et necessita més que mai. Consulta les promocions especials per a socis i jugadors del futbol base. #JUNTSMÉSFORTS

La UE Cornellà informa de les ofertes promocionals, exclusives per a socis i jugadors del futbol base de la UE Cornellà, de cara al partit d’aquest diumenge 11 de març, a les 17:00 hores, davant el Lleida Esportiu. Les promocions consisteixen en que cada soci podrà retirar una entrada gratuïta per a un acompanyant ensenyant el carnet a la taquilla de l’accés B del Nou Municipal. També, cada jugador del futbol base podrà venir acompanyat, de manera gratuïta, de dos familiars adults.

D’altra banda, el club també informa que només podrà habilitar 144 seients per a aficionats visitants, en una zona exclusiva i acordonada. La resta d’aficionats seran ubicats, per raons de seguretat, dins d’aquest sector i darrere de la porteria del lateral de l’autopista.

Els aficionats que desitgin adquirir les seves localitats podran fer-ho a la taquilla principal del Nou Municipal de Cornellà.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs