CLAREDAT I VICTÒRIA (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » CLAREDAT I VICTÒRIA (2-0)

Primer triomf del 2022 davant el San Fernando CD.

La UE Cornellà ha aconseguit una necessària victòria –la segona consecutiva a casa– en l’últim enfrontament de la primera volta davant un rival directe en la classificació, gràcies al doblet d’un gran Chiki.

Inici immillorable de l’equip amb la diana del “9” als 3 minuts de joc, aprofitant a la perfecció una acció de servei de banda. Bona arrencada dels verds que han vist com el seu rival amb prou feines ha intimidat la porteria defensada per Lucas Anacker. El Cornellà, per part seva, ha pogut ampliar l’avantatge en el marcador fins a dues ocasions abans del descans mitjançant un Chiki molt actiu en atac.

En el segon temps, més superioritat i de nou gran presència a l’àrea del San Fernando. Tanta insistència, ha donat els seus fruits en forma de gol i de nou Chiki, aprofitant una errada en la sortida de pilota, l’ha picat per sobre del porter i ha establert el 2-0 definitiu.

Una victòria merescuda, de superioritat i que demostra que el Nou Municipal de Cornellà ha de ser un fortí difícil de superar en aquesta segona volta de competició. L’equip se situa amb 23 punts en la taula.

La setmana vinent, doble partit de lliga. El dimecres 26/1 a les 19h, desplaçament al camp de l’Algeciras CF. I el diumenge 30/1, partit a casa davant el Linares Deportivo (12h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-0 San Fernando CD

Gols: 1-0 (Chiki, 3′) / 2-0 (Chiki, 58′)

Àrbitre: Germán Cid Camacho. Ha amonestat els visitants Juan Rodríguez i Ayala.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu, Mancuso, Chiki (Dorca, 80′), Kike, Gerard, Gil (Sascha, 87′), Borja, Moha (Gorriti, 70′), Gonpi (Pipo, 70′) i Carlos.

SAN FERNANDO CD: Perales, Luis Ruiz (Dopi, 67′), Ayala, Sergio Cortés (Calderón, 55′), Ferrón (Agüero, 67′), Rodrigo, Caballero, Juan Rodríguez (Pedro Benito, 73′), Callej´ón, Bicho i Saúl.

RAÚL CASAÑ: “Bon partit de l’equip. Hem tingut ocasions i les hem sabut materialitzar. Ara tenim una setmana de gran exigència. Des de demà pensem en l’Algeciras CF.”