CF INTERCITY 1-2 UE CORNELLÀ (JORNADA 6)

Inicio » Notícies » Actualitat » CF INTERCITY 1-2 UE CORNELLÀ (JORNADA 6)

La primera a domicili té gust de glòria.

La Unió Esportiva Cornellà va aconseguir en la tarda d’ahir la primera victòria de la temporada com a visitant, en un partit en el qual els verds van estar molt sòlids, com en la línia de les últimes jornades, i fins i tot van tenir clares oportunitats per obtenir un resultat més ampli.

Inici immillorable amb el primer gol del partit a la sortida d’un córner; després de quedar-se la pilota morta en l’àrea petita, Rubén Enri, amb ajuda d’un defensor local, va obrir el marcador. Amb aquest mínim avantatge, sumada a alguna aproximació de perill sense materialitzar per part dels nostres, es va arribar al temps de descans.

En la segona meitat, novament bon començament de la UEC que va tenir l’oportunitat de fer el segon en un contraatac que Rubén Enri va finalitzar a les mans del porter. Però poc després, aquesta vegada sí, el propi Enri va culminar una bona acció en atac i va situar el 0 a 2. Tot semblava tranquil i sota control però poc després, el col·legiat va assenyalar penal en contra (cinquè penal assenyalat en sis partits) i l’ex-Cornellà Xemi no va fallar davant Lucas.

Encara amb minuts per davant, i fins al xiulet final, els homes de Gonzalo Riutort van haver de lluitar al màxim perquè els 3 punts no es moguessin del caseller de la UE Cornellà. 3 punts que tenen gust de glòria.

Dissabte que ve a les 19h, la UE Cornellà rebrà el CD Alcoyano a l’RCDE Stadium.

FES-TE ABONAT! CLICK AQUÍ

Estadi: Antonio Solana

Competició: Jornada 6 – Primera Federación grupo II

Gols: 0-1 (Enri, 5′) / 0-2 (Enri, 60′) / 1-2 (Xemi, 63′ p.)

Àrbitre: David Cambronero González. Va amonestar els locales Xemi i Angong, i els visitants Andreu, Pere, Nahuel i Gerard.

CF INTERCITY: Manu Herrera, Guillem Jaime (Angong, 57′), Rafa Gálvez, Vadik Murria, Emilio Nse, Undabarrena (Soldevila, 57′), Miguel Marí, Xemi, Pol Roigé (Cristian Herrera, 80′), Etxaniz i Aarón (Carmona, 80′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Andreu, Eliseo, Enri (Baldrich, 80′), Gil (Álex López, 80′), Nana, Redru, Fullana, Pere i Nahuel (Alfred, 70′).