CE SABADELL 2-1 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J33)

Inicio » Notícies » Actualitat » CE SABADELL 2-1 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J33)

Cruel desenllaç a la Nova Creu Alta.

La UE Cornellà, en un partit en el qual es va avançar en el marcador, va deixar escapar una gran oportunitat de sortir de les posicions de descens mancant cinc jornades per a la finalització de la temporada.

Inici intens i molt parell. En un duel amb molt en joc, els verds van donar el primer avís en forma d’ocasió; Gonpi, al minut 10, va rematar de cap una pilota que es va estavellar en el travesser. Posteriorment, complert el primer quart d’hora, Toni Arranz va aprofitar un enviament a l’interior de l’àrea, a través d’una acció d’estratègia, per situar el 0-1 en el marcador. Després del gol, el Sabadell va buscar la reacció fent un pas a nivell ofensiu i va aconseguir empatar faltant pocs minuts per arribar al descans, mitjançant una rematada des de la frontal de l’àrea.

En el segon temps, i amb les taules a l’electrònic, la UEC va mantenir la fortalesa i serietat defensiva però el local Vladys, en el temps afegit, va trencar la igualada i va deixar els tres punts a casa. Excessiu càstig per als homes de Gonzalo Riutort.

Encara amb 15 punts per disputar-se, els nostres es troben a tan sols 3 de la zona de permanència.

El proper dissabte 27 d’abril (20h) la UE Cornellà rebrà el Sestao River al Palamós-Costa Brava.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Nova Creu Alta

Competició: Jornada 33 – Primera Federació grup I

Gols:  0-1 (Toni Arranz, 16’) / 1-1 (Domènech, 39’) / 2-1 (Vladys, +90)

Àrbitre: Aimar Velasco. Va amonestar els locals Abde Damar i Amelibia.

CE SABADELL: Adrián Ortolá, Ricard Pujol (Toni Herrero, 71’), Pau Resta, Calavera (Vladys, 57’), Moyano, Astals, Domènech, Marcos Baselga (Manel Martínez, 87’), Amelibia, Abde Damar i David Soto (Marc Marruecos, 71’).

UE CORNELLÀ: Rubén Miño, Andreu, Toni Arranz, Armando Ortiz, Teddy, Robert Simón (Vilaplana, 68’), Caballero, Eudald (José Mas, 48’), Kike Ríos, Gonpi (Canario, 82’) i Marc Tenas (Luisao, 68’).