CD NUMANCIA 1-2 UE CORNELLÀ (JORNADA 38)

Inicio » Notícies » Actualitat » CD NUMANCIA 1-2 UE CORNELLÀ (JORNADA 38)

S’ha acabat. OBJECTIU COMPLERT.

La Unió Esportiva Cornellà va fer els deures, va vèncer el Numancia a Los Pajaritos i va aconseguir la permanència a l’última jornada de lliga. La història es repeteix.

Amb tota la jornada unificada en marxa, els verds van sortir decidits i amb les idees molt clares. I així va ser com una vegada superat el tram inicial, el col·legiat va assenyalar el punt de penal a favor però lamentablement el porter va detenir el llançament d’Isaac Nana. Malgrat això, i amb l’empat inicial en el marcador, els verds es van fer amb el control del partit i es van avançar a la mitja hora amb un autèntic golàs de Pere Martínez (VÍDEO). Amb la victòria per la mínima es va arribar al descans.

En la segona meitat, i després de diversos canvis en tots dos equips, el guió de partit va continuar amb un Cornellà dominador i que va encarrilar el resultat amb el segon gol d’Eliseo Falcón (VÍDEO), després d’una bona assistència de Redru. Amb el 0 a 2, els homes de Gonzalo Riutort van deixar passar els minuts i van saber gestionar a la perfecció la situació. Ja en la recta final, els locals van retallar distàncies i van buscar a la desesperada un nou gol per somiar amb una permanència que, finalment, va caure del costat cornellanenc.

Les finals no es juguen, les finals es guanyen. GRÀCIES, UEC.

Estadi: Nuevo Estadio Los Pajaritos

Competició: Jornada 38 – Primera Federació grup II

Gols: 0-1 (Pere, 29′) / 0-2 (Eliseo, 64′) / 1-2 (Iñigo, 85′)

Àrbitre: Miguel Sesma Espinosa. Va amonestar els locals Gorka, Jordi i Mancebo, i els visitants Tavares i Moha.

CD NUMANCIA: Ayesa, Valín, Gorka (Zarzana, 78′), Fernando, Jaume, Arranz (Mahicas, 65′), Jordi (Carrillo, 45′), Bonaldo (Tamayo, 68′), Dani (Mancebo, 45′), Iñigo i Mesa.

UE CORNELLÀ: Lucas, Gerard, Andreu, Eliseo, Tavares (Ramón, 70′), Enri (Gil, 60′), Nana, Redru, Mamor (Fullana, 70′), Pere (Carlos, 60′) i Nahuel (Moha, 78′).